Survivor România 2021. O faimoasă a fost eliminată: „Consider că nu ar fi trebuit să plec”

Majda, Simona Hapciuc şi Roxana Nemeş au fost cele trei concurente nominalizate spre eliminare, iar cea care a părăsit competiţia este concurenta care a obţinut cele mai puţine voturi din partea publicului şi anume Simona Hapicuc.

22 feb. 2021, 17:57
Survivor România 2021. O faimoasă a fost eliminată: „Consider că nu ar fi trebuit să plec”
O faimoasă a fost eliminată

Survivor România 2021

. „Sunt foarte fericita pentru ca parasesc competitia cu capul sus, am castigat de doua ori in ultimul meci, va fi un meci pe care copilul meu il va vedea la televizor si va vedea ca mama lui a castigat. Din punct de vedere sportiv, consider ca nu ar fi trebuit sa plec, dar colegii mei au facut alte jocuri, insa voi fi fericita ca voi merge la puiul meu„, a declarat Simona Hapciuc dupa ce a auzit votul decisiv.

Citeşte şi: Relaţia secretă de la Survivor România. Andrei Ciobanu s-a mai iubit cu o Războinică, în afară de Karina

Survivor România 2021. Roxana Nemeş, la un pas de eliminare

Roxana Nemeş, una dintre nominalizate la eliminare, a mărturisit că ar mai vrea să rămână în compeţiţie, pentru că mai are multe de arătat, dar nici dacă pleca acasă, nu îi părea rău.

Doar cine trece prin asta, cunoaste sentimentul. Plec cu gandul de fericire unde ma asteapta familia, oamenii dragi, tot ce imi e mie mai drag si am si un sentiment de tristete pentru ca as vrea sa merg mai departe. A fost o zi foarte furmoasa in care nu am mai fost salbatici, am mancat, am vazut de la familia si cu familia noastra.

 Sunt trairi in care ma regasesc, sunt triste si frumoasa, dar cum vrea Dumnezeu, am dat si am luptat pana la ultimul punct. Multumesc si publicului de acasa. Am vazut si mesaje de acasa de la oameni, sunt convinsa ca sunt oameni care se regasesc prin noi, e un sentiment aparte, e foarte important si frumos„, a spus Roxana Nemeş, potrivit Kanal D.

Faimoşii au plâns în hohote

Duminică seara, faimoşii au câştigat jocul de comunicare şi au primit mesaje de acasă, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Jador este un bărbat singur şi nu se aştepta să primească ceva, însă a avut o avut o surpriză din partea fostei iubite.

Jador a recunoscut întotdeuna că în viața lui există o femeie pe care o va iubi mereu. Mesajul ei l-a făcut să urle de durere, acesta dezvăluind că regretă foarte mult că a catalogat-o greșit și că, în momentul în care au format un cuplu, el a considerat că ea este la fel ca toate celelalte femei.