Survivor România 2021. Concurenţii, complet transformaţi la petrecerea de unificare. Eleganţi şi dichisiţi, le-a fost greu să se recunoască între ei

Un moment special a avut loc în cadrul show-ului Survivor România, o petrecere de unificare a concurenţilor care s-au pregătit cum au ştiut mai bine pentru eveniment.

27 mai 2021, 13:24

Survivor România 2021. Cu lookuri complet transformate, concurenţii au arătat ireproşabil. Mulţi dintre ei nu au mai avut parte de un astfel de tratament de la începutul lunii ianuarie, în timp ce alții sunt în competiție abia de o lună.

Faimoșii și Războinicii se pregătesc de probele individuale, iar înaintea acestei etape organizatorii le-au pregătit concurenţilor o petrecere așa cum nu au mai avut de multă vreme, potrivit Kanal D. Fetele au avut ocazia să-şi aranjeze părul şi să se machieze, asta după ce, de luni întregi, nu au mai avut posibilitatea să folosească niciun prdus cosmetic. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos şi au afişat o imagine de zile mari.

Citeste si Mircea Badea, amendat de ANAF, din greşeală: „E o noua mizerie, se va termina foarte prost pentru ei”

Toți concurenții s-au întrecut în eleganţă.

Survivor România 2021. Aranjaţi şi dichisiţi, concurenţii aproape că nu s-au recunoscut

Wow! Tu ești Maria de la Survivor?”, a întrebat-o Andrei Dascălu pe Maria Chițu, uimit de transformarea ei.

Zanni și Culiță Sterp au cântat câteva melodii pentru restul concurenţilor, care au profitat la maximum de atmosferă şi au dansat toată noaptea.

Petrecerea a dat startul unei noi etape a competiţiei, lupta individuală.

Urmează săptămâna unificării. O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine momentul unificării”, le-a spus Daniel Pavel concurenților, prefaţând momentul petrecerii.

Citeste si EXCLUSIV. Cine este Andrei Garici, câştigătorul iUmor 2021. Legătura neştiută cu farmaciile Catena