Survivor România 2021 LIVE VIDEO 7 MARTIE. Anunţul făcut de Daniel Pavel i-a întristat pe unii concurenţi

Survivor România 2021 LIVE VIDEO 7 MARTIE. Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a făcut un anunţ care i-a întristat pe unii concurenţi. Când au aflat despre ce este vorba, atât Faimoşii, cât şi Războinicii au fost răpuşi de durere şi de dor faţă de familie, de părinti, dar mai ales de mame.

07 mart. 2021, 12:32
Survivor România 2021 LIVE VIDEO 7 MARTIE. Anunţul făcut de Daniel Pavel i-a întristat pe unii concurenţi
Anunţul făcut de Daniel Pavel i-a întristat pe unii concurenţi

Survivor România 2021 LIVE VIDEO 7 MARTIE. „Exista un om in vietile noastre care tot timpul te va apara si se va gandi la tine cu rugaciuni, cu drag. Echipa castigatoare primeste video de la mame sau de la figurile materne din vietile voastre.

Cătălin Moroşanu nu şi-a putut stăpâni emoţiile: „Pana la urma mama ramane cea mai importanta femeie din viata noastra”, a declarat luptatorul.

Survivor România 2021. Pentru unul dintre concurenti, acest premiu este unul dureros. Este vorba despre Cosmin Stanciu. Parintii Faimosului au murit, iar pentru el, acest moment este unul cu adevarat plin de suferinta.

Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine. Pentru ei, am să câștig.  E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit.

Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor. Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare”,a declarat Cosmin Stanciu„, a mărturisit concurentul.

Citeşte şi: Câştigător Survivor România 2021. S-au afişat cotele la casele de pariuri

 Zannidache: „Mi-am cunoscut mama. Mi-e ruşine cu ea”

La Survivor Romania 2021, Zannidache a facut o marturisire la care multi nu se asteptau si anume ca si-a cunoscut mama, insa pentru el este o straina deoarece femeia nu s-a comportat nici pe departe ca o mama: „Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si pentru mine e incert. 

Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar…pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si…nu mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta.

Are niste probleme de a realiza in ce realitate traieste. Eu am 23 de ani, nu stiu daca ea stie. Nu coopereaza, are cam 40 si ceva de ani. Am tot tras de ea cand eram mic, sa vorbim, are niste probleme, nu raspunde sau raspunde dupa cinci secunde. O vad speriata, are o trauma, se vede in ochii ei, ori e de la nasterea mea, de la barbatul cu care m-a facut…” .

Survivor România 2021 LIVE VIDEO 7 MARTIE

În cadrul consiliului, echipa Războinicilor a făcut nominalizări și asta pentru că ei au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Lupta a fost una strânsă, însă în final, Faimoșii au ieșit învingători, scorul final fiind de 10 la 7 în favoarea acestora, punctul decisiv fiind adus de Elena Marin.

Albert, tu ești nominalizat spre eliminare din echipa Războinicilor în această seară.”, a spus Daniel Pavel, potrivit Kanal D.

Se pare că decizia Războinicilor nu l-a luat prin surprindere pe Albert, acesta dezvăluind că se aștepta ca cei din echipă să îl nominalizeze: „Da, mă așteptam, domnul Dan. Am avut, oricum, niște discuții cu colegii înainte, mi s-au spus motivele, mă așteptam, nu este o surpriză.

 Fiecare și-a spus părerea, unii au votat din punct de vedere social, alții din punct de vedere sportiv. Ăsta este Survivor, trebuie să votezi, știu în ce m-am băgat și merg mai departe.

Randamentul meu sportiv, cel puțin pe partea de îndemânare, o recunosc, a fost mai slab, dar nu cred că doar ăsta a fost motivul, din partea unora, cel puțin. Mi s-a mai spus că nu m-am adaptat, mă rog, diferite motive, fiecare are motivele lui, le respect, vom vedea ce va fi.”.