Survivor România 2021. Prezentatorul Daniel Pavel a convocat Consiliu de Urgenţă

Situaţie inedită la Survivor România 2021. Daniel Pavel a anunţat Consiliu de Urgenţă după ce Faimoşii şi Războincii au intrat pe un traseu extrem de dificil, tot meciul dintre cele două tabere noaptea.

17 feb. 2021, 08:42
Survivor România 2021. Prezentatorul Daniel Pavel a convocat Consiliu de Urgenţă
Survivor România 2021. Prezentatorul Daniel Pavel a convocat Consiliu de Urgenţă

Survivor România 2021

. Prezentatorul emisiunii a recunoscut ca ceea ce se intampla acum este fara precedent avand in vedere circumstantele.

Cătălin Moroşanu este de părere că Faimosul Culiţă Sterp va trăda pe toată lumea, aşa cum a făcut şi cu Jador, iar cei care s-au aliat spre a face tot felul de nominalizări sunt nimeni alţii decât Zannidache şi Sebastian Chitoşca: „Culiţă, Sebi sau Zanni… Culiţă este băgat la înaintare drept lider şi va trada la fel cum a facut si cu Jador. Acolo in acea Alianta sunt doua creiere cenusii sau negre. E Zanni si cu Sebi. Pe cine bati, pe cine scoatem afara…

La Războinici continuă războiul între Alin şi Musty, care îşi fac în continuare tot felul de reproşuri, scrie Kanal D.

Survivor România 2021. Faimoşii au plâns în hohote

Duminică seara, faimoşii au câştigat jocul de comunicare şi au primit mesaje de acasă, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Jador este un bărbat singur şi nu se aştepta să primească ceva, însă a avut o avut o surpriză din partea fostei iubite.

Citeşte şi: Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: „Culiţă e un trădător, iar Alexandra Stan, o şerpoaică”

Jador a recunoscut întotdeuna că în viața lui există o femeie pe care o va iubi mereu. Mesajul ei l-a făcut să urle de durere, acesta dezvăluind că regretă foarte mult că a catalogat-o greșit și că, în momentul în care au format un cuplu, el a considerat că ea este la fel ca toate celelalte femei.

Jador a plâns, s-a emoționat și cu greu s-a putut stăpâni atunci când a citit mesajul din partea fostei iubite.

Ionuț, pentru început, vreau să îți spun că sunt cea mai mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă pe trasee și de modul în care te descurci în competiție. Toți de acasă sunt bine și sunt alături de tine și sper să rămâni același om cu sufletul bun de care eu m-am îndrăgostit și pe care îl cunosc cel mai bine.

Știm amândoi care este situația dintre noi și în ce relații am rămas când ai plecat la Survivor, dar dincolo de toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și stai acolo cât poți rezista tu. Te îmbrățișez cu dor, prietena ta de suflet.”, este mesajul pe care l-a primit Jador din partea fostei iubite, Georgiana Elisei.