SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Ce se află, de fapt, în spatele sărutului dintre Faimoasele Elena Chiriac şi Otilia Bilionera

Elena Chiriac a reușit să aducă prima ștafetă în echipa Faimoșilor după ce a învins-o pe Elena Matei într-o probă de efort și îndemânare.

25 ian. 2022, 16:38
SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Ce se află, de fapt, în spatele sărutului dintre Faimoasele Elena Chiriac şi Otilia Bilionera

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Bucuria coechipierilor a fost atât de mare, încât Faimoasa a fost primită cu apaluze, urale, îmbrăţişări, dar şi cu un sărut din partea colegei Otilia Bilionera. Scena sărutului dintre cele două Faimoase nu a fost prea uşor trecută cu vederea, astfel că Zanni şi Elena Ionescu au dezbătut-o îndelung la Survivor ExtraShow.

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Scena sărutului dintre Elena Chiriac şi Otilia Bilionera, dezbătută de Zanii şi Elena Ionescu

Înainte de sărutul ăsta mi se pare că e o poveste, nu e de nicăieri, iar Elena Chiriac a savurat așa acest moment„, a remarcat Zanni.

Elena Ionescu, prima femeie care a câştigat competiţia din Dominicană, nu a dat, însă, curs insinuării lui Zannidache, explicând că euforia care apare în astfel de momente te face să ai şi acest tip de reacţii.

Da, se împrietenesc ușor, ușor, îmi place că Otilia nu stă numai în gura Andreei, că stăteau prea mult (…) La euforia care e atunci, îți vine să îi pupi pe toți„, a spus Elena.

Citeste si Eliminare Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dată de gol de mama ei: „Copilul este traumatizat de ce vede, nu mai putea”

Seară cu ghinion pentru Faimoşi

La proba de ştafetă, însă, jocul a fost pierdut de Faimoși, care au continuat seara extrem de prost. În ediția de luni, a fost eliminată şi Roxana Ciuhulescu din motive medicale, şi alţi trei Faimoși au fost nominalizaţi în Consiliul de nominalizare.

Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia Bilionera au intrat în această cursă a eliminării. Cea mai mare surpriză a fost nominalizarea Otiliei Bilionera, făcută de către Laura Giurcanu, care a preluat colanul pentru imunitate de la Roxana Ciuhulescu şi care, astfel, şi-a câştigat dreptul de a face o nominalizare directă.

Nominalizarea Otiliei i-a surprins pe toţi, ea descurcându-se cel mai bine la jocul de imunitate.

Este foarte greu, dar trebuie să iasă în acest moment un nume din gura mea, iar acel nume este Otilia”, a spus Laura Giurcanu.

Citeste si SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Andreea Tonciu şi CRBL, scandal cu replici obscene: „Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta/Eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă”