SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale, după ce a câştigat colanul de imunitate individuală

Moment neașteptat la Survivor România 2022. Faimoasa Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din comeptiţie din motive medicale, după ce a câştigat colanul de imunitate individuală.

24 ian. 2022, 23:04
SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale, după ce a câştigat colanul de imunitate individuală

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Anunţul eliminării a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel, la scurt timp după ce Roxana Ciuhulescu şi Cătălin Zmărăndescu câştigaseră colanele de imunitate individuală. Prin primirea colanelor, cei doi sunt protejați la consiliul de nominalizare și au dreptul să facă câte o nominalizare.

Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Prima ştafetă a sezonului aduce şi primul sărut între fete. Cine este Faimoasa care a adus un punct important şi şi-a trimis echipa în proba de ştafetă

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale

După eliminarea Roxanei Ciuhulescu, colanul ei a fost atribuit Laurei Giurcanu.

Vreau să le mulţumesc olegilor, am avut probleme încă de la început, mi-a fost extras lichid din rotula stâmgă, însă a fost o experienţă frumoasă. Îmi doresc ca Faimoşii să devină o echipă, pentru că acum nu sunt o echipă, dar sper că se vor uni cât mai repede şi vor fi un singur suflet şi vor lupta pentru toate victoriile furate până acum de Războinici.

Am avut tăria şi curajul de aveni, nu am ştiut că mă va sensibiliza această experienţă, dar a fost o experienţă fabulaosă şi mă-nclin în faţa tuturor„, a spus Roxana înainte de a părăsi competiţia.

Citeste si ELIMINARE Survivor România 2022. Xonia spune cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie: „Voiam să câștig și să rămân în finală”

 

 


loading...
Partenerii noștri