SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Prima ştafetă a sezonului aduce şi primul sărut între fete. Cine este Faimoasa care a adus un punct important şi şi-a trimis echipa în proba de ştafetă

Bucurie mare în echipa Faimoșilor după ce Elena Chiriac a reuşit să aducă un punct important echipei sale și prima ștafetă din ediția Survivor România 2022.

24 ian. 2022, 22:18
SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Prima ştafetă a sezonului aduce şi primul sărut între fete. Cine este Faimoasa care a adus un punct important şi şi-a trimis echipa în proba de ştafetă

SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Elena a concurat împotriva tizei sale din echipa Războinicilor, Elena Matei, şi le-a adus Faimoşilor punctul care a trimis echipa în proba de ştafetă. De bucurie, Otilia Bilionera a pupat-o pe buze pe Elena Chiriac.

Citeste si ELIMINARE Survivor România 2022. Xonia spune cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie: „Voiam să câștig și să rămân în finală”

Cele două tabere și-au ales câte o echipă, formată dintr-o fată și un băiat, care au încercat să aducă punctul câștigător. Acesta vine la pachet cu proviziile, dar și cu totemul de imunitate. Echipa Faimoşilor a fost formată din Emil Rengle și Otilia Bilionera, iar de la Războinici au plecat pe traseu Ștefania și Alexandru Nedelcu.

Ştafeta a fost câştigată de Războinici după reveniri spectaculoase. Aceştia şi-au câştigat imunitatea, proviziile, dar şi totemul.

Scorul a fost 10 la 9 pentru Războinici, în urma unei ştafete spectaculoase. Ştefania şi Alexandru Nedelcu au adus victoria Războinicilor. Ei au luptat împotriva Faimoşilor Otilia Bilionera şi Emil Rengle.

Citeste si SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Andreea Tonciu şi CRBL, scandal cu replici obscene: „Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta/Eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă”

Otilia: O presiune prea mare pentru mine, nu am ştiut să-i fac faţă. Am dat tot ce am putut din mine.

Emil: Noi am început prost, dar am evoluat, am început să egalăm, devenim din ce în ce mai buni şi asta îmi dă speranţă că vom câştiga.

Înainte de a aduce victoria echipei sale, Ştefania a avut un moment de slăbiciune după ce a pierdut un punct important la probe. Ajunsă la capătul traseului în urma Faimoasei Otilia Bilionera, Ştefania a izbucnit în plâns. Şi-a luat, însă, revanşa în faţa Otiliei câteva minute mai târziu, la proba de ştafetă.