Survivor România 2022. Secretul lui TJ Miles. Ce învârte vedeta prinsă în pat cu Laura Giurcanu

Tj Miles este unul dintre cele mai controversate personaje de la Survivor 2022. Puțini știu însă cu ce se ocupă afaceristul.

14 feb. 2022, 22:11
Survivor România 2022. Secretul lui TJ Miles. Ce învârte vedeta prinsă în pat cu Laura Giurcanu

Survivor România 2022. Acesta are afaceri importante, iar profiturile sale ating cote alarmante. TJ Miles de la Survivor România este o adevărată vedetă pe Tik-Tok și știe cum să exploateze acest domeniu.

Survivor România 2022. Secretul lui TJ Miles. Ce învârte vedeta prinsă în pat cu Laura Giurcanu

TJ Miles se poate lăuda în ultimul an cu cifre de afaceri impresionante la ambele firme. Prima dintre acestea, care se ocupă cu întreținerea și repararea mașinilor, a obținut o cifră de afaceri de 2.485.337 lei (aproximativ 500.000 de euro), iar cea de-a doua, cu același domeniu de activitate, dar la care, de fapt, se tunează bolizii, 196.531 lei (aproximativ 40.000 de euro).

Potrivit, TJ Miles a obținut profituri cu ambele firme pe care le deține. Firma care a raportat aproape 25 milioane de lei ca cifră de afaceri, a obținut un profit de 83.298 (în jur de 15.000 de euro).

Cea de-a doua companie a lui a raportat 34.886 de lei la capitolul profit, adică în jur de 8.000 de euro. Iar un calcul simplu arată că TJ Miles a obținut, în ultimul an fiscal, un profit net de peste 23.000 de euro, mult peste ceea ce ar fi putut obține din zecile de mii de vizualizări obținute pe Youtube și Tik-Tok, potrivit Fanatik.

De remarcat este faptul că, până acum, niciuna dintre firmele pe care le deține TJ Miles nu figurează cu datorii către stat, iar preocuparea lui de a-și plăti dările către terți este evidentă, acestea scăzând semnificativ în ultimii ani.

”Când ofițerii s-au apropiat de automobil, aceștia au detectat un miros puternic de marijuana, susțin reprezentanții instituției. Șoferul și alți trei pasageri ai vehiculului au fost arestați, după ce Poliția a găsit asupra lor marijuana și cocaină. Miles Jordache (24 ani), Erik Young (27 ani) și Terry Ramdhar (26 ani), toți din Mississauga, precum și Conrad Kozolwski (18 ani), din Oaksville, vor fi puși sub acuzare pentru infracțiuni de deținere și consum de marijuana și cocaină. Jordache va fi acuzat și de conducere sub influența substanțelor interzise”, scria, acum nouă ani, publicația Toronto.com.

Citește și: SURVIVOR ROMÂNIA 2022. Andreea Tonciu şi CRBL, scandal cu replici obscene: „Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta/Eu chiar îmi doresc să te sui pe mine, să vedem ce se întâmplă”