Survivor România 2023. Vica Blochina o desființează pe Bianca Patrichi: „Această Maria Magdalena a început, ușor ușor, să arunce cu noroi”

Vica Blochina s-a bucurat enorm că a ajuns să facă parte din echipa Survivor România și a făcut tot ce a ținut de ea ca să rămână cât mai mult în competiție. După doar o lună, însă, vedeta a fost eliminată. A fost nevoită să îndure condiții grele, care au făcut-o să nu mai vrea să fie acolo.

24 feb. 2023, 07:16
Survivor România 2023. Vica Blochina o desființează pe Bianca Patrichi: „Această Maria Magdalena a început, ușor ușor, să arunce cu noroi”

Vica Blochina continuă să urmărească provocările cu care se confruntă colegii ei de acasă, din fața televizorului, iar scandalul izbucnit în ultima vreme în cadrul competiției nu a lăsat-o indiferentă.

Fiind o persoană foarte directă, care nu se teme să spună exact ceea ce gândește, Vica Blochina a fost foarte sinceră cu toate declarațiile pe care le-a făcut despre Survivor România după ieșirea din competiție.

Citește și Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”

Vedeta a luat-o în vizor pe Bianca Patrichi, spunând că fosta ispită de la Insula Iubirii s-a aliat cu DOC împotriva lui Kamara.

Atunci când a început conflictul din echipa Faimoșilor, Bianca Patrichi a fost de partea lui DOC și a avut un schimb dur de replici cu Kamara. Însă Vica Blochina îl susține pe artist chiar și de la distanță și a postat un mesaj dur pe rețelele sociale.

Citește și Codruța Began, mărturisiri sincere după eliminarea de la Survivor: „Eram pusă la zid pentru lucruri minore!”

Vica Blochina șterge pe jos cu Bianca Patrichi, după eliminarea de la Survivor

„De când am ieșit din competiție nu am avut cum să nu remarc faptul că această Maria Magdalena a început, ușor ușor, să arunce cu noroi. S-a produs o alianță acolo în tabăra Faimoșilor: DOC, Maria Magdalena, împotriva lui Kamara. Mai ales în urma ultimelor evenimente.

Efectiv toată lumea s-a pus pe Kamara! Mă întreb eu și vă întreb și pe voi, fanii emisiunii…De ce și mai ales cum își permite această femeie să arunce ea cu noroi în Kamara, într-un tată care și-a dedicat tot timpul, toată energia și toate resursele pentru a avea grijă de copilul lui?

Ea încă nu are copii, nu are familie… Nici relația cu părinții ei nu e pe roze. Nu e păcat de Dumnezeu să se poarte așa? Poate o să fie și ea la un moment dat și o să vadă cât de dureros este să ți se spună chiar și un singur cuvânt care are legătură cu copilul tău. Jos pălăria pentru Kamara, atât eu cât și oamenii de acasă care îi cunosc povestea și care știu cine este Kamara, îl susținem la Survivor până în pânzele albe”, a scris ea în mediul online.