SURVIVOR ROMÂNIA 2023. Ce se întâmplă în Dominicană cu concurenții care fumează. Ștefania Stănilă dezvăluie experiențele fumătorilor în competiție

Ediția din acest an a competiției „Survivor România” a ajuns la final, dar interestul românilor pentru aventurile din Republica Dominicană a rămas ridicat. Iar multe dintre curiozitățile fanilor sunt satisfăcute de foștii concurenți. Ștefania Stănilă le-a dezvăluit fanilor ce se întâmplă cu fumătorii în competiție.

02 iun. 2023, 23:02
SURVIVOR ROMÂNIA 2023. Ce se întâmplă în Dominicană cu concurenții care fumează. Ștefania Stănilă dezvăluie experiențele fumătorilor în competiție

SURVIVOR ROMÂNIA 2023. Fumatul nu este permis în competiția din Dominicană, astfel încât concurenții trebuie să renunțe la acest viciu. Potrivit Ștefaniei Stănilă, niciunul dintre concurenți nu a fumat în timpul petrecut la „Survivor România”! Deși pentru orice fumător renunțarea la fumat este de neconceput, concurenții care au ajuns în Dominicană au fost nevoiți să se adapteze acestei cerințe. Iar dorința de a câștiga a fost atât de puternică încât lipsa țigării a fost cea mai mică dintre probleme.

Citeste si Dan Ursa, dezvăluiri incendiare despre cele mai grele momente de la Survivor România. ”Le-am simțit constant lipsa”

SURVIVOR ROMÂNIA 2023. Ce se întâmplă în Dominicană cu concurenții care fumează

Ștefania Stănilă spune că toată lumea avea cu totul altă prioritate odată ajunsă acolo. Fosta gimnastă a recunoscut pentru urmăritorii paginii ei de Tik Tok că singurul lucru la care se gândeau concurenții era mâncarea.

În contextul în care ești acolo, nu ai nevoie. Creierul tău se gândește doar la mâncare”, a spus Ștefania Stănilă.

@stefy_gym97 Răspunde lui @Cosmina G Radu❤❤ ♬ sunet original – stefy_gym

Și Ana Pogras, concurentă la SURVIVOR ROMÂNIA 2021, le-a spus fanilor că nu aveau voie să fumeze, dar că niciunui nu i-a fost greu să reziste.

Nu, nu aveam voie să fumăm în timpul competiției, și două luni și o săptămână, cât am stat, nu am fumat. Nu am avut încotro, deci am rezistat, și n-a fost chiar așa greu, mă așteptam să fie mai greu”, spunea Ana Porgras în 2021.

Citeste si Fanii Survivor România sunt revoltați de victoria lui Dan Ursa: „Nu este drept, în finală s-a târât pe traseu”