Dan Ursa, dezvăluiri incendiare despre cele mai grele momente de la Survivor România. ”Le-am simțit constant lipsa”

Dan Ursa, câștigătorul finalei Survivor România 2023 și a marelui premiu în valoare de 100.000 de mii de euro, a vorbit despre experiența din Republica Dominicană care i-a schimbat viața.

29 mai 2023, 15:21
Dan Ursa, dezvăluiri incendiare despre cele mai grele momente de la Survivor România. ”Le-am simțit constant lipsa”

Dan Ursa, dezvăluiri incendiare despre cele mai grele momente de la Survivor România. Recent, Dan Ursa dezvăluit care a fost cel mai greu moment trăit în junglă, dar și de cine i-a fost cel mai dor.

Citește și Ea este femeia cu care Dan Ursa va împărți marele premiul de 100 de mii de euro de la Survivor România 2023

Dan Ursa, dezvăluiri incendiare despre cele mai grele momente de la Survivor România

Câștigătorul celui de-al patrulea sezon Survivor România a mărturisit că în toată perioada petrecută în junglă cel mai dor i-a fost de fiica sa, despre care spune că i-a dat putere atunci când voia să se dea bătut.

Mai mult, ardeleanul a subliniat că atunci foamea și momentele grele îi dădeau de furcă, gândul de a-și face familia mândră de el l-a întărit și astfel a reușit să câștige competiția.

„Cel mai dificil lucru a fost să stau departe de familie”, a declarat Dan Ursa, pentru FANATIK. 

Întrebat care a fost principalul motiv pentru care s-a înscris la Survivor România, Dan Ursa a răspuns: ”M-am înscris pentru a mă bucura de experiență și a ieși din zona de confort(…)Cel mai dificil lucru a fost să fiu departe de familie, le-am simțit constant lipsa”, a spus câștigătorul finalei Survivor.

După ce a câștigat finala show-ului de la ProTV, Dan Ursa a căpătat peste noapte o foarte mare notorietate în țara noastră, pe care fostul războinic spune că o descoperă pas cu pas.

”Având în vedere că experiența mea din viața nu a venit activitatea în mediul online, abia încep să descopăr ce presupune această popularitate. Momentan, mă bucur de faptul că oamenii au rezonat cu mine și îmi sunt aproape”, a mai spus Dan Ursa.

În aceste momente, fostul războinic a recunoscut că nu s-a gândit ce să facă cu banii câștigați din concurs.

”Încă nu m-am gândit la acest lucru, dar urmează să o fac în perioada următoare, acum că voi ajunge acasă”, a subliniat fostul războinic.

Pentru Dan Ursa cel mai emoționat moment din competiție a fost atunci când a primit un tricou de la fiica sa cu care spune că are o relație minunată.

”Am o relație minunată cu fiica mea, mi-a fost foarte dor de ea și momentul în care am câștigat comunicarea care mi-a adus tricoul cu desenul făcut special da ea a fost cel mai emoționant trăit în competiție. Înainte să plec, m-au sfătuit să fiu eu și să nu mă schimb, indiferent de situațiile prin care voi trece”, a mai spus Dan Ursa.

Citește și Șocant! Carmen Grebenișan primește o sumă colosală de bani de la PRO TV, depășindu-l pe Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023!