SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV. Andreea Tonciu este Faimosul care părăseşte competiţia

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV. Este a doua oară când Faimoşii pierd jocul de imunitate, iar asta duce la eliminarea unui membru din echipă. Cei trei nominalizaţi au fost : Andreea Tonciu, Otilia Bilionera şi Robert Niţă.

25 ian. 2022, 23:21
SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV. Andreea Tonciu este Faimosul care părăseşte competiţia
Un Faimos va fi eliminat de la Survivor România 2022

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV UPDATE:

Andreea Tonciu este eliminată! „Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Andreei după ce a aflat că trebuie să plece acasă.

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV UPDATE: Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă. Bucuria a fost mare de partea lor, dar pe partea cealaltă, Faimoșii au suferit încă o înfrângere și, din păcate, se vor mulțumi tot cu cocos.

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV UPDATE Lipsa hranei este problema principală a echipelor, iar miza de astăzi ar trebui să îi motiveze și mai tare să câștige. Echipa câștigătoare va prima câte trei ouă pentru fiecare concurent, iar această veste i-a făcut pe Faimoși și pe Războinici să țipe de fericire.

Traseul pe care vor concura este unul complicat, dar sigur aceștia vor da tot ce e mai bun, mai ales că acum știu și miza jocului.

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV UPDATE: Robert Niță momentan nu poate intra pe traseu din cauza unei probleme medicale, iar din acest motiv a și fost nominalizat spre eliminare.

Robert Niță în momentul de față și pentru o perioadă este inapt. Pentru un sportiv cel mai important este să joace, iar când nu poți, ești inutil„, spune acesta cu lacrimi în ochi.

UPDATE: Situația în echipa Faimoșilor este una sensibilă, fiind foarte multe tensiuni între concurenți. Lipsa mâncării, oboseala, dar și diferențele de caracter își spun cuvântul.

Să vorbim despre echipa aceasta care nu este încă o echipă, nu există. Din cauza lui Emil s-au creat numai grupuri, din prima zi. Sunt multe bârfe. El a stricat echipa, el duce echipa în jos, bârfește cel mai mult și, sinceră să fiu, nu-mi place de el„, spune Andreea Tonciu.

UPDATE: Atacurile lui CRBL la Andreea Tonciu continuă. „Andreea Tonciu, la consiliu, m-a șocat. Eu înjur doar cânt vorbesc cu ea, pentru că ea doar așa înțelege„, a spus CRBL.

Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță au ajuns la votul celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi competiția în această seară.

„A fost o noapte grea, foarte grea! Nu cred că a putut dormi cineva bine”, a spus Laura Giurcanu.

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV. Faimoșii au rămas fără Roxana Ciuhulescu, care a fost eliminată din emisiune pe considerente medicale. După plecarea Roxanei, concurenții rămași în joc au făcut nominalizări.

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV

Unul dintre concurenţii propuşi spre eliminare este Andreea Tonciu. “Pentru că a cedat psihic încă din primele în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a motivat Elena Chiriac alegerea făcută.

Și CRBL a nominalizat-o tot pe Andreea Tonciu: “Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea”.

Citeşte şi: Daniel Pavel de la Survivor iubeşte din nou, după ce a fost părăsit de logodnică

SURVIVOR ROMÂNIA 25 IANUARIE 2022 LIVE VIDEO PRO TV. Cătălin l-a nominalizat pe Robert Niță, în timp ce Laura Giurcanu a propus-o spre eliminare pe Otilia Bilionera, fata care s-a descurcat cel mai bine la jocul de imunitate.

Este foarte greu, dar trebuie să iasă în acest moment un nume din gura mea, iar acel nume este Otilia”, a spus Laura Giurcanu.

Decizia Laurei i-a uimit pe cei din tabăra Războinicilor. “Am rămas trăsnită”, a spus una dintre concurente. La fel de uimită a fost și Otilia, care nu se aștepta să fie nominalizată.

Roxana Ciuhulescu, eliminată din motive medicale

Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat în cadrul consiliului de nominalizare. Prezentatorul a anunțat că Roxana Ciuhulescu este eliminată din competiție pe considerente medicale.

Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor.

Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel.


loading...
Partenerii noștri