SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D. Eliminare surpriză!

Faimoșii au ieșit învingători aseară, în jocul pentru recompensă! Urmează cea mai grea zi, nominalizarea şi eliminarea unui concurent.

06 mart. 2021, 09:57
SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D. Eliminare surpriză!

SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D. Echipa Faimoșilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021 și a făcut nominalizări în consiliu. Iată care a fost decizia și pe cine au nominalizat spre eliminare în această săptămână.

Deși și-au dat interesul și au luptat până în ultima clipă pentru a obține victoria, concurenții din echipa Faimoșilor nu au reușit să obțină totemul de imunitate, având în vedere că Războincii și-au adjudecat victoria. În consiliu, Faimoșii au făcut din nou nominalizări, iar decizia lor a surprins pe toată lumea.

SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D.

SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D. Pe cine au nominalizat spre eliminare în această săptămână?

Pentru concurenții de la Survivor România 2021 devine din ce în ce mai greu să își exprime votul în consiliul de nominalizare. Dacă până acum misiunea lor a fost una ușoară și au eliminat verigile slabe, acum, concurenții cântăresc mult mai bine fiecare decizie pe care o iau, astfel încât să nu trimită acasă persoana nepotrivită.

Unii votează în funcție de strategii, în timp ce alții iau în calcul prieteniile formate în cadrul competiției. Faimoșii au făcut nominalizări în această seară, iar în urma voturilor, primul concurent aflat în pericol de eliminare în această săptămână este Andreea Antonescu. Daniel Pavel a făcut anunțul după ce a citit toate voturile.

„Andreea, tu ești nominalizată spre eliminare din echipa Faimoșilor în această săptămână.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

După ce a aflat care este decizia colegilor de echipă, Andreea Antonescu, cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor, a dezvăluit ce crede despre acest lucru și dacă hotărârea acestora a luat-o prin surprindere.

Alexandra Stan a recunoscut: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor”
„Da, mă așteptam pentru că mulți dintre coechipieri au fost și asumați și au venit și mi-au spus în față, văzând și ei, la rândul lor, că sunt o persoană asumată, căreia îi place adevărul, indiferent de cât e el de dureros.

Am realizat că aici am găsit o echipă mult mai închegată decât, probabil, competitorii și-au dat seama că formează. Da, mă așteptam, nu e nici cea mai mică surpriză.”, a spus Andreea Antonescu, imediat după ce Daniel Pavel a anunțat numele primului concurent aflat în pericol de eliminare în această săptămână.

Astfel, emoțiile sunt mari pentru echipa Faimoșilor în această săptămână, concurenții alegând să o nominalizeze pe Andreea Antonescu spre eliminare. În cazul în care vor pierde și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii vor fi puși din nou în situația de a face nominalizări.

SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D. Sorin, acuzatii grave la adresa lui Jador dupa accidentarea grava a Faimosului:”Nu stiu daca va primi Oscarul…”

Faimosii au pierdut din nou primul Joc de Imunitate de la Survivor Romania 2021 din aceasta saptaman desi parea ca a rasarit soarele si pe strada lor in urma jocului de recompensa castigat de ei.
De data asta, Razboincii au fost mult mai buni reusind sa faca un meci admirabil si conducand cu scorul de 10-6 in fata Faimosilor si astfel obtinand dreptul la Imunitate. De cealalta parte, Faimosii sunt foarte ingrijorati de starea de sanatate a lui Jador.

Sorin si Starlin de la Survivor Romania 2021, acuzatii la adresa lui Jador dupa accidentare

Zannidache si Sebastian Chitosca chiar au avut o discutie intre patru ochi si au recunoscut ca fara Jador, echipa nu se va descurca la fel de bine si sigur vor ajunge sa manance bataie: „Eu nu prea mai am asteptari, dar nu pot sa le spun lor. Nu m-a atins deloc ziua de azi. Stii care e ideea, frate? Daca cumva Jador, Doamne fereste, bat in lemn, are ceva grav la genunchi, suntem deficitari rau de tot. Daca si cu el avem cinci jocuri de Imunitate pierdute care sunt cele mai importante, iti dai seama cum ar fi fara el.”

SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D.

In tabara Razboinicilor, in schimb, Sorin este de parere ca Jador exagereaza cu accidentarea si nu ar fi atat de grav pe cat lasa sa se inteleaga, iar Starlin este si el de aceeasi parere :”Nu stiu daca va primi Oscarul, poate pentru cel mai prost actor.”
Nu doar cei doi Razboinci sunt de parere ca Jador exagereaza, ci si Roxana Nemes care si ea la randul ei crede ca Faimosul dramatizeaza un pic cam mult situatia deoarece stie ca se simte destul de bine si poate merge.

Zanni de la Survivor, despre drama de la orfelinat: „Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți”
SURVIVOR ROMÂNIA 6 martie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Kanal D. Zannidache si Sebastian Chitosca, discutie intre patru ochi despre accidentarea lui Jador

Jocul de Imunitate, iar Faimosii trebuie sa recupereze macar sa ramana cu o singura nominalizare spre eliminare, insa pentru asta concurentii trebuie sa fie uniti si sa lasa deoparte jocurile de culise, exact cu cer Zannidache si Roxana Nemes: „Andreea, nu stiu daca se simte sau nu sau face pe proasta, la fel si Elena Marin.” Zanni, in schimb a fost foarte transant :”Daca mai calca unul stramb si va schimbati parerea de pe azi pe maine…”

https://www.youtube.com/watch?v=CI886P-0vko