Fanii Survivor România cer SEZONUL 2. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de KANAL D

Elena Ionescu a câştigat primul sezon al emisiunii Survivor România 2020. Artista a rezistat patru luni în Republica Dominicană cu ambiția de a câștiga marele premiu de 250.000 de lei.

09 iun. 2020, 16:18
Fanii Survivor România cer SEZONUL 2. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de KANAL D

Survivor România a luat sfârșit sâmbătă, 30 mai. Faimoșii și Războinicii s-au luptat și au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, iar concurenții au construit strategii, și-au arătat trăirile și sentimentele fără perdea. După ce prima ediție a emisiunii Survivor România a luat final, mulți se întreabă dacă producătorii vor pregăti o a doua ediție.

Elena Ionescu, după ce a câştigat Survivor România. „Am stat 15 ani cu chirie, voi lua o casă pentru băieţelul meu!”

Pe site-ul oficial al rețelei de socializare Instagram al televiziunii Kanal D România, a apărut o imagine cu Elena Ionescu în timp ce ținea trofeul de la Survivor în mână, iar la descrierea fotografiei reprezentanții au scris că emisiunea a fost pe primul loc în topul audienților din România. Acest lucru poate înseamna că poate exista o a doua ediție a emisiunii Survivor România, însă acest lucru rămâne de văzut.

Fostul soţ al Elenei Ionescu RUPE TĂCEREA. Motivul BOMBĂ pentru care a divorţat de câştigătoarea Survivor România

„Marea finală a show-ului Sruvivor România a ținut, aseară, în fața micilor ecrane, milioane de susținători ai celor patru finaliști care s-au luptat pentru trofeu Survivor și premiul de 250.000 de lei! Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, în urma voturilor telespectatorilor. Ultima ediție Survivor România 2020, reality-ul prezentat de Dan Cruceru, a fost încărcată de tensiune și emoție și a poziționat Kanal D pe primul loc în topul audiențelor în întreaga țară și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România”, a anunţat Kanal D.