Suspansul continuă în telenovela despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub. Reacția prezentatoarei: ”Sunt fericită”

Viviana Sposub a făcut o declarație enigmatică despre relația ei cu George Burcea, în ciuda faptului că a rupt orice legătură cu acesta pe rețelele e socializare

20 aug. 2021, 17:55
Suspansul continuă în telenovela despărțirii dintre George Burcea și Viviana Sposub. Reacția prezentatoarei: ”Sunt fericită”

Viviana Sposub

a făcut în sfârșit o mult așteptată declarație cu privire la stadiul în care se află relația ei cu actorul George Burcea, după ce s-a tot zvonit că cei doi s-ar fi despărțit.

Recent, Viviana Sposub a dat semne că nici nu mai vrea să audă de George Burcea, după ce a șters toate pozele cu el de pe rețelele de socializare și nu l-a mai umărit pe Instagram.

George Burcea se pare că nu vrea să renunțe la Viviana și a postat chiar ieri o fotografia cu „iubita” lui la story pe Instragram. Cei apropiați afirmă că nu ar fi vorba chiar de o despărțire între cei doi, ci mai mult de o ceartă mai serioasă.

Viviana Sposub a vorbit pentru o publicație despre ceea ce simte la momentul de față și ce anume se întâmplă între ea și George Burcea. Frumoasa brunetă a declarat că este foarte fericită.

”Sunt bine, sunt fericită. Nu am ce alte declarații să fac, eu nu dau declarații în presă, fără supărare. Am văzut ce se scrie despre mine, dar nu am ce să comentez acum”, a declarat Viviana Sposub, referitor la zvonul despărțirii de fostul soț al Andreei Bălan, relatează SpyNews.

Viviana Sposub a rupt orice legătură cu el pe social media. Reacția lui George Burcea

George Burcea

nu a renunțat la Viviana Sposub chiar dacă frumoasa prezentatoare TV a transmis un mesaj destul de clar, după ce a șters toate pozele cu actorul de pe conturile de socializare și nici nu-l mai urmărește pe Instagram.

Burcea a postat recent o poză cu Viviana, în care prezentatoarea face reclamă la un balsam de rufe, campania fiind un proiect recent al brunetei.

Mesajul este unul foarte simpatic, iar imaginea a apărut mai întâi pe pagina de Instagram a prezentatoarei. Viviana Sposub nu a făcut nicio declarație oficială până la acest moment cu privire la statutul relației cu George Burcea.

Analizând după imaginile pe care le postează Viviana Sposub pe Instagram, ea ar da de înțeles că nu există vreun element care să-i tulbure viața. Cu toate acestea prezentatoarea a postat și un clip de la mare însoțit de o melodie de dragoste extrem de tristă.

Acesta ar putea fi încă un indiciu pe care Viviana îl oferă fanilor cu privire la faptul că relația ei cu George Burcea se află într-adevăr într-un moment de cumpănă.