Răsturnare de situaţie în cazul fetei incendiate într-o valiză. Suspectul audiat pentru arderea Sabinei nu este criminalul

Apar noi detalii în cazul fetei incendiate într-o valiză. Suspectul audiat nu este criminalul. Anchetatorii nu au găsit probe care să îl acuze. 

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 06:27
Răsturnare de situaţie în cazul fetei incendiate într-o valiză. Suspectul audiat pentru arderea Sabinei nu este criminalul
Femeia arsă în geamantan a fost înmormântată

În urma audierilor s-a constatat că nu există nicio suspiciune in privinta clientului fidel al salonului erotic în care lucra Sabina. În urma verificarilor făcute la locuinţa bărbatului, criminaliştii nu au găsit urme de sânge, arma crimei şi nici bunurile fetei.

Anchetatorii spun că au un cerc de suspecţi, iar în acest caz continuă audierile. 

Noi detalii în cazul femeii incendiate pe câmp, la Ghimpaţi. Tatăl legal al copilului său, un sirian certat cu legea

Reamintim că tânăra a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov. Cu toate că a lipsit de acasă timp de şapte zile, femeia nu a fost dată dispărută de nimeni.

În acest caz au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Descoperire surpriză în cazul crimei din Giurgiu. Încă un ADN găsit pe trupul tinerei ucise