Suspectul crimei de la Bărbuleşti, reţinut

Principalul suspect în cazul omorului de la Bărbuleşti este adus astăzi în faţa judecătorilor cu propunere de arest preventiv. El a fost reţinut ieri pentru 24 de ore şi este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi omor calificat.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 13:00
Suspectul crimei de la Bărbuleşti, reţinut

Decizia a fost luată marţi după-amiază de Parchetul Tribunalului Ialomiţa.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Argeş şi urmează să fie prezentat Tribunalului Ialomiţa cu propunerea de arestare preventivă.

Daniel Chelu, în vârstă de 35 de ani, a fost externat, marţi, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti şi a fost dus sub escorta Poliţiei, într-o ambulanţă, la Parchetul Tribunalului Ialomiţa, unde a fost audiat de procurori.

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui scandal izbucnit, duminică, între două grupuri de romi din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la un moment dat fiind trase şi câteva focuri de armă.

Primele cercetări ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arătau că incidentul a început în momentul în care copiii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.

În acest caz au fost arestate preventiv opt persoane, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.