Suspectul în jaful din Pasul Gutâi şi-a pus ştreangul de gât în puşcărie

Ioan Ursuţ, arestat preventiv pentru tâlhărie, în cazul jafului din Pasul Gutâi, s-a sinucis vineri dimineaţa în penitenciar, spânzurându-se în grupul sanitar al camerei de deţinere. 

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 08:31
Suspectul în jaful din Pasul Gutâi şi-a pus ştreangul de gât în puşcărie

Ioan Ursuţ se afla în penitenciarul de la Gherla când a comis actul sinucigaş, relatează România TV.

„Cu toate eforturile depuse de personalul de specialitate, deţinutul nu a putut fi resuscitat”, a spus purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Mircea Ovidiu Chiorean.

Potrivit judecătorului de caz, vineri dimineaţa, Tribunalul Maramureş a primit o înştiinţare de la penitenciarul Gherla, în care a fost informat că Ioan Ursuţ a decedat şi că celălalt suspect nu poate fi transferat în acest moment pentru a lua parte la înfăţişare, deoarece este reţinut pentru audierile care se fac la penitenciarul Gherla.

Potrivit informaţiilor reprezentanţilor penitenciarului, Ioan Ursuţ a fost găsit vineri dimineaţa spânzurat în baia penitenciarului Gherla. În acest caz a fost începută o anchetă internă în penitenciar.

Jaful secolului a avut loc în data de 15 septembrie 2009, când Ioan Ursuţ şi alte persoane, care până în momentul de faţă nu au fost identificate, au jefuit o maşină de transport valori. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, prejudiciul s-a ridicat la 240.000 de lei, însă procurorii care au anchetat cazul au declarat că suma este mult mai mare, aceasta ridicându-se la 4 milioane de lei şi 2000 de euro.


loading...