Suspiciune de dublu asasinat, în Hunedoara: O femeie şi fiica ei au fost găsite moarte în casă

O femeie şi fiica ei au fost găsite fără viaţa într-o casă din localitatea hunedoreană Blăjeni. La faţa locului s-au deplasat procurori şi criminalişti pentru a stabili cum au murit cele două persoane. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea unui dublu asasinat şi au deja un suspect: prietenul fetei. El este căutat acum de poliţie.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 12:32
Suspiciune de dublu asasinat, în Hunedoara: O femeie şi fiica ei au fost găsite moarte în casă

Tragedie în localitatea Blăjeni, judeţul Hunedoara. O mamă şi fiica ei de 20 de ani au fost găsite moarte în casă. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea unui dublu asasinat. Anchetatorii încearcă acum să stabilească din ce cauză au murit cele două femei şi dacă au fost ucise.

Cel care le-a găsit moarte pe cele două a fost fiul femeii, care a fost şocat să-şi vadă mama şi sora într-o baltă de sânge. El a sunat la 112, a anunţat crima şi l-a chemat pe tatăl său. Din primele informaţii, ambele femei au primit lovituri cu o secure în zona capului.

„Când am intrat în casă am văzut-o pe soţia mea cu capul tăiat, probabil cu un topor. Fiica mea era înjunghiată, amândouă erau moarte, şi lângă ele erau nepoţii mei: o fată de un an şi opt luni şi un băiat de trei ani. Băiatul care e mai mare a spus că tata le-a omorât şi plângea”, a declarat Petru Dumbravă, soţul femeii de 49 de ani şi tatăl tinerei, citat de MEDIAFAX.

Politiştii au şi un suspect: iubitul fetei, în vârstă de 20 de ani, din Arad. Potrivit tatălui, fiica sa se despărţise de iubitul ei în urmă cu şase luni, dar acesta tot încerca să se împace cu ea.