Suspiciuni de coronavirus la Primăria Capitalei. Gabriela Firea a făcut anunţul: „Toţi colegii au intrat în carantină”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că au început o serie de măsuri de prevenire a virusului în incinta Primăriei Capitalei după ce au aflat că una din angajatele instituţiei este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie. 

RomaniaTV.net
10 mart. 2020, 11:49
Suspiciuni de coronavirus la Primăria Capitalei. Gabriela Firea a făcut anunţul: „Toţi colegii au intrat în carantină”

„Avem o colega care este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie, ca fiind un pacient COVID-19. În acest moment este internată cu soţul său şi fiul său la spitalul Victor Babeş din Capitală”, a declarat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. 

Aceasta a luat o serie de măsuri de prevenire: „Toţi colegii au intrat în carantină şi vor răspunde tuturor întrebărilor, iar zona în care lucrează este dezinfectată”, a declarat aceasta. 

Citeşte şi: CORONAVIRUS în România: 17 persoane confirmate, 5 vindecaţi, 52 de persoane în carantină. Şcoli închise, evenimente anulate

De asemenea, Gabriela Firea a amintit care este situaţia actuală din Bucureşti privind coronavirusul. „În Bucureşti avem trei cazuri confirmate de coronavirus, îmbolnărire cu COVID-19 şi în funcţie de rezultatul testelor epidemiologice vom vedea pînă deseară sau pînă în zilele umătoare care este numărul. avem 696 de persoane autoizolate la domiciliu în Bucureşti. O veste bună este că 220 de persoane au ieşit deja din izolarea la domiciliu, şi 11 persoane care se află în carantină în clădirea pusă la dispoziţie de Primăria Capitalei”, a declart primarul general al Capitalei.