Susţinător al lui Vlădan: Nu a vrut să-şi omoare soţia, ci doar să o ducă acasă

Indignare la procesul lui Gheorghe Vlădan, criminalul de la coafor. Victimele au fost şocate când acuzatul a fost susţinut de unul dintre apropiaţii săi. Judecătorii au audiat mai mulţi martori ca să afle toate detaliile masacrului.

RomaniaTV.net
09 iul. 2012, 13:47
Susţinător al lui Vlădan: Nu a vrut să-şi omoare soţia, ci doar să o ducă acasă

Cel mai vehement susţinător a lui Gheorghe Vlădan a fost Petre Enache, cel care l-a crescut pe asasin de la vîrsta de 10 ani. Bătrînul susţine că Vlădan este o persoană normală şi un familist convins.

Mai mult, în opinia sa, criminalul a fost provocat să îşi omoare soţia. „Este un om bun, un om familist. Nu a vrut să omoare, ci doar să o aducă acasă„, a declarat acesta. „Omul regretă, nu a premeditat” a spus şi Eugenia Rădoi, avocatul lui Gheorghe Vădan.

De partea cealaltă victimele şi rudele victimelor sunt în continuare în stare de şoc. Acestea susţin că Gheorghe Vlădan şi-a ameninţat de mai multe ori soţia că o va ucide. „Era o fire impulsivă, o căuta pe la cunoscuţi să o aducă acasă. Nu am avut curaj să mă uit la el, nu mi-am revenit„, spun acestea. Următorul termen al procesului în care Gheorghe Vlădan este judecat pentru omor deosebit de grav şi tentativă de omor a fost fixat pentru data de 3 septembrie.