Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit la doar 54 de ani

Lisa Marie Presley, unica fiică a celebrului Elvis Presley, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac.

13 ian. 2023, 07:32
Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit la doar 54 de ani

Anunțul trist al trecerii în neființă a fost făcut de mama ei, Priscilla Presley. „Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus ea pentru CNN.

”Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a continuat ea.

Citește și Doliu uriaș în lumea muzicii! Legendarul chitarist Jeff Beck a murit la vârsta de 78 de ani

Priscilla Presley şi restul familiei Presley sunt ”şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a arătat un reprezentant al familiei, într-o declaraţie oferită CNN. ”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”, scrie în declaraţie.

Lisa Marie Presley, găsită inconștientă în casă de menajera ei

Lisa Marie Presley s-a simțit rău încă de joi dimineață. A acuzat dureri foarte mari la stomac, care au devenit tot mai intense.

Fiica lui Elvis Presley a ajuns de urgență la spital, joi, după ce a fost găsită inconștientă în propria locuință de către menajera sa. Fostul ei soț, Danny Keough, a efectuat manevre de resuscitare până când au sosit paramedicii. Ulterior a fost transportată la spital la terapie intensivă, în comă indusă. Medicii au depus toate eforturile pentru a o salva, însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit și în ultimele ore a fost ținută în viață cu ajutorul unui stimulator cardiac.

Citește și A murit Keenan Cahill. Este vestea teribilă a finalului de an. Lumea divertismentului, în doliu!

Lisa Marie Presley a fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cu cântăreţul Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage şi cu producătorul muzical Michael Lockwood. Din cele 4 căsătorii are 4 copii, Riley Keugh în vârstă de 33 de ani, o pereche de gemeni în vârstă de 14 ani și un băiat care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, la vârsta de 27 de ani.