Sute de oameni au sfidat măsurile impuse în timpul epidemiei de COVID-19 şi au ieşit în stradă de Înviere

Imagini revoltăroare într-o comună din Galați. O comunitate de romi a sfidat măsurile impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus. Oamenii s-au strâns cu sutele în jurul unei grămezi de cauciucuri căreia i-au dat foc. S-a întâmplat în Munteni, iar unul dintre ei a filmat totul și s-a lăudat pe Facebook. 

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 05:11
Sute de oameni au sfidat măsurile impuse în timpul epidemiei de COVID-19 şi au ieşit în stradă de Înviere

Zeci de persoane din localitatea Munteni, judeţul Galaţi au fost amendate după ce sâmbătă noapte au incendiat mai multe cauciuri în stradă şi au petrecut în jurul focului, transmiţând live pe Facebook. 

Poliţia s-a sesizat după apariţia imaginilor pe Facebook şi a intervenit. Poliţiştii au și identificat 20 dintre participanți la această adunare, fiind sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Citeşte şi: Petrecere pe stradă şi la cimitir în noaptea de Înviere, în Dâmboviţa VIDEO

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la această adunare.

Scandal a fost înainte de Înviere şi la Hunedoara. Poliţiştii au fost atacaţi cu pietre şi bolovani şi două autospeciale de Poliţie au fost avariate. Șapte persoane au fost duse la audieri.

Citeşte şi: Bătaie în stradă între localnici şi poliţişti la Hunedoara după ce agenţii au vrut să reţină un bărbat beat şi fără declaraţie