Sute de plicuri cu etnobotanice, descoperite în locuinţa unui constănţean suspectat de tâlhărie

Aproximativ 400 de plicuri cu etnobotanice, ceasuri, telefoane mobile şi un pistol cu bile de cauciuc au fost descoperite, marţi, de poliţiştii din Constanţa, în urma unei descinderi la locuinţa unui tânăr suspectat de comiterea mai multor infracţiuni.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 10:29
Sute de plicuri cu etnobotanice, descoperite în locuinţa unui constănţean suspectat de tâlhărie

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii antidrog din cadrul BCCO Constanţa, au făcut, marţi, o percheziţie la domiciliul un tânăr de 23 de ani din Constanţa, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni.

Astfel, oamenii legii au descoperit un iPod, cinci ceasuri de mână, cinci telefoane mobile, 1.135 de lei şi un pistol cu bile din cauciuc deţinut nelegal.

Poliţiştii constănţeni mai spun că despre unul din cele cinci telefoane mobile există indicii că ar proveni din comiterea unei tâlhării asupra unui tânăr de 19 ani din Tulcea, fapta fiind comisă în 28 iulie pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

Tot la domiciliul tânărului, au fost descoperite şi 387 de plicuri ce conţin substanţe susceptibile de efecte psihoactive (etnobotanice), acestea fiind ridicate pentru efectuarea analizelor de laborator.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili provenienţa bunurilor descoperite la domiciliulu tânărului, dar şi întreaga activitate infracţională a acestuia.