Sute de produse NISSA la preţuri promotionale de Black Friday

Nu este de mirare ca ziua traditionala Vinerea Neagra se bucura de popularitate si in randul doamnelor si domnisoarelor. Daca in industria IT&C au fost cozi nesfarsite in fata magazinelor si site-uri care nu au rezistat startului de la ora 00:00, acelasi lucru s-a intamplat si in fashion unde marii jucatori au inregistrat cresteri spectaculoase de vanzari stocurile epuizandu-se rapid.

RomaniaTV.net
21 nov. 2014, 09:43
Sute de produse NISSA la preţuri promotionale de Black Friday

La NISSA, cel mai mare brand romanesc de fashion feminin din Romania magazinele s-au deschis cu 2 ore maidevreme.NISSA a recompensat astfel fidelitatea clientilor sai permitandu-le acestora sa fie primii care beneficiaza de super ofertele NISSA. Doamnele care s-au asezat la coada inca de la primele ore ale diminetii, au fost primele care s-au bucurat de preturile cu pana la 50% discount.

Oferta este generoasa ROCHII DE ZI, ROCHII DE SEARA, ROCHII DE COCKTAIL, FUSTE, BLUZE sau COSTUME OFFICE cu preturi intre 150 si 300 de lei, gama de marimi de la masura 36 pana la masura 60, toate doamnele au fost impresionate de oferta NISSA.

Reducerile de pana la 50% sunt valabile in toate magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piata Romana), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara (Iulius Mall) si pe magazinul online NISSA www.shop.nissa.ro.

Comenzile preluate pe magazinul online vor ajunge la clienti in termen de maximum 72 de ore.