Sute de români, ţepuiţi de două agenţii de turism

Circa trei sute de români au fost ţepuiţi de două agenţii de turism conduse de acelaşi bărbat, transmite România TV. S-a întâmplat în 2012, când bărbatul a promis oamenilor vacanţe de vis. În schimb, el a dispărut cu peste 300.000 de lei.

RomaniaTV.net
14 feb. 2014, 15:49
Sute de români, ţepuiţi de două agenţii de turism

Visul de a merge în vacanţa s-a transformat pentru 300 de români într-un adevărat coşmar. De exemplu, o femeie a vrut să îi ofere soţului său o mini vacanţă la Roma. A plătit 1400 de lei şi aştepta momentul mult visat, să se urce în avion. Numai că planurile i-au fost date peste cap de patronul agenţiei de turism, care a fugit cu banii de vacanţă. Între timp, agenţia a dat faliment.

„Mi s-au promis biletele de avion, mi s-a promis cazarea la hotel de patru stele. În momentul in care am platit a doua rata, am sunat la firma sa confirm plata şi am intrebat-o pe domnisoara ce urmează să se întample.”, a declarat o păgubită.

Răspunsul la această întrebare nu a venit, iar oamenii s-au trezit că au dat banii doar pe vorbe. Este şi cazul unui alt bărbat, care trebuia să ajungă cu iubita sa la Barcelona. Sejurul a costat 400 de euro, bani pe care i-a plătit în avans.

Între timp, patronul a fost arestat pentru înşelăciune, iar cazul a ajuns în instanţă. În total, prejudiciul se ridică la aproximativ 300 de mii de lei. Tot ce doresc oamenii este ca măcar să îşi recupereze o parte din bani.