Syda, fostul soţ al Elenei Băsescu, şi turcoaica Sheila s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Bogdan Ionescu sau Syda, aşa cum îl ştie toată lumea, s-a căsătorit, în urmă cu puţin timp, cu Sheila, iubita lui turcoaică. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, iar în tot acest timp și-au dat seama că vor să îmbătrânească împreună.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 11:32

Dacă pe unii carantina i-a despărțit, pe ei i-a unit mai mult ca oricând, au stat luni bune împreună, la ţară, la rudele bărbatului.

Mireasa poartă o rochie albă, lungă, iar în picioare are o pereche de pantofi albaştri şi bineînţeles, nu lipsesc bijuteriile.

Bogdan Ionescu, reacţie incredibilă după ce şi-a aruncat iubita din maşină. Este tare de tot!

 

Cununia civilă a fost extrem de discretă, iar acum se pregătesc pentru marea petrecere, care va avea loc în Turcia.

Bogdan Ionescu i-a făcut un super-cadou iubitei

34 de ani a împlinit iubita turcoaică a lui Bogdan Ionescu, iar fostul ginere al lui Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-i demonstreze că flacăra dragostei este puternică. I-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui nu a ratat momentul de a împărți cadoul cu fanii, pe Instagram. Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi, Mr Ionescu, a fost mesajul Sheilei. Care a petrecut, astfel, ziua de naștere la Mălureni, alături de viitorii socri.