Sylvester Stallone a reacţionat după ce a fost omorât pe reţelele de socializare: „Ignoraţi prostia…”

Sylvester Stallone a fost victima unei ştiri false care anunţa moartea actorului. Eu, când fac acuzații, fac și înregistrări. "Vă rog să ignorați această prostie ... Sunt viu și bine, fericit și sănătos ... Rezist în continuare!" a comentat el.

19 feb. 2018, 18:47
Sylvester Stallone a reacţionat după ce a fost omorât pe reţelele de socializare: „Ignoraţi prostia…”

„Vă rog să ignoraţi prostia…Sunt bine, sănătos şi fericit”, a scris Sylevester Stallone pe Twitter, ia fanii au reacţionat bucuroşi, prezentând imagini cu îndrăgitul actor.

O oră mai târziu a postat o imagine cu el în timp ce juca rolul celebrului Rambo. El le-a transmis din nou un mesaj fanilor.

„Amintiți-vă să luați întotdeauna viața de gât și nu plecați până când nu veți reuși!” a mai transmis actorul.

Sylvester Stallone a căzut victimă unei ştiri false, care anunţa că actorul a murit în Los Angeles. Informaţia a fost preluată fără a fi verificată de multe publicaţii.

Informaţia că Sylvester Stallone a fost găsit mort la casa lui din Los Angeles a fost publicată de un site care împrăştie informaţii false de ani de zile.

Sylvester Stallone a mai fost anunţat mort şi în septembrie 2016, mai mulți utilizatori de Facebook făcând share unui mesaj fraudulos care susținea exact aceeaşi informaţie, că actorul Sylvester Stallone fusese găsit mort la casa lui din Los Angeles.

 

Mesajul Facebook trimitea către un cunoscut site de clickait, cunoscut pentru crearea și împrăştierea de anunţuri false privind moartea mai multor celebrităţi.

Site-ul web este responsabil de ştirile false anunţând moartea lui Vin Diesel, Nicolas Cage, Jaden Smith, Jim Carrey, Angelina Jolie și John Cena.

Acest site web răspândește dezinformarea (aproape întotdeauna despre o moarte), în încercarea de a păcăli oamenii în a-și da informațiile personale.

Iată cum funcţionează înșelătoria

Un titlu bombastic (Sylvester Stallone găsit mort) este postat pe Facebook. Cei interesați de citirea articolului dau click pe link-ul furnizat, dar înainte de a fi redirecționați la poveste, aceștia sunt întâmpinați cu un pop-up care solicită permisiunea de a-și oferi informațiile personale aplicaţiei respective.

Sylvester Stallone nu este mort

Dacă Stallone ar fi murit cu adevărat, principalele televiziuni ar fi acoperit primele evenimentul şi nu un site aproape anonim.

Informaţia falsă a morţii sale probabila  fost publicată datorită expunerii pe care Sylvester Stallone o are, având în vedere interesul foarte ridicat în privinţa celui mai nou film al său, Creed 2, în care joacă şi boxerul român Florin Munteanu.