Sylvia, pe blog: „Ştiu ce am de făcut, iar credinţa mea este puternică”

Sylvia, fosta soţie a cântăreţului Andrei, unul dintre componenţi trupei "Alb Negru" a decis să îşi mai acorde o şansă şi să găsească un motiv care să o determine să revină la viaţă.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 13:21
Sylvia, pe blog: „Ştiu ce am de făcut, iar credinţa mea este puternică”

Binecunoscuta cântăreaţă Sylvia a mărturisit recent într-un articol pentru blogul său, că, în urma unei perioade în care s-a confruntat cu depresia şi neîncrederea în viitor, a învăţat să vadă jumătatea plină a paharului şi să pună preţ pe aspectele simple şi frumoase ale vieţii. Acumulate, toate acestea au ajutat-o să devină recunoscătoare lui Dumnezeu şi să aprecieze astfel fiecare clipă trăită.

Sylvia, sex cu strigături: „Da, vecinii mei deja s-au obişnuit”

„Ultimii ani au fost pentru mine o călătorie spre „fundul sacului”, o introspecţie fără sfârşit, am trecut printr-un milion de stări, marea majoritate fiind pe minus şi nu pe plus. Uşor, uşor apele s-au liniştit şi am început să văd o lumină difuză şi apoi din ce în ce mai puternică în drumul meu prin viaţă. […] Recent am aflat că toate gândurile negre, toată tristeţea, toată lipsa mea de entuziasm şi-au pus amprenta asupra sănătăţii mele concret şi real.

În ultima săptămână am citit foarte multe lucruri care par să capete sens, în sfârşit. Dintr-o dată este lumină, dintr-o dată ştiu ce am de făcut, iar credinţa mea este puternică. Dintr-o dată văd lucrurile mai bine, văd câte motive am pentru a mulţumi, pentru a fi umilă şi plină de recunoştiinţă”, a scris Sylvia pe blog.

Citeşte şi  Splash! Vedete la apă. Sylvia a rămas fără slip după o săritură în piscină