VIDEO Tablou de familie: Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc şi-au scos copiii la plimbare. Nou-născutul Landon Abram, surprins într-o ipostază adorabilă

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului Reghecampf-Caciuc a produs o bucurie imensă în inimile părinţilor. Landon Abram s-a născut în ultimele zile ale lunii martie, iar acum bebeluşul a apărut din nou pe reţelele sociale, alături de fratele său şi de cei doi părinţi.

11 apr. 2024, 13:51

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au profitat de vremea frumoasă şi l-au scos pe mezinul Landon Abram la o plimbare cu căruciorul. Bineînţeles, fratele mai mare, Liam, nu a lipsit nici el. Aflat într-o maşină de poliţie, Liam a mers în paralel cu căruciorul în care se afla frăţiorul lui.

Nou-născutul Landon Abram, surprins într-o ipostază adorabilă

Părinţii au imortalizat aceste momente adorabile în câteva story-uri care au fost postate pe Instagram. Pe story-uri se vede cum Reghe împinge căruciorul în care se află Landon, în timp ce Corina îl supraveghează îndeaproape pe Liam, aflat la volanul maşinii de poliţie.

La rândul său, Liam este bucăţică ruptă din mama lui. Trăsăturile sale încep să se contureze tot mai clar, iar asemănarea cu mama sa devine din ce în ce mai evidentă.

Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi – eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan.ro, la scurt timp după ce a devenit tătic pentru a patra oară.

Citeste si Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Laurenţiu Reghecampf a mai avut o fetiţă care a murit

Antrenorul echipei Al Taee (Arabia Saudită) mai are doi copii din căsniciile anterioare. Reghecampf are cu prima soție, Maria Pfeiffer, un băiat, pe Luca, iar cu Anamaria Prodan are un băiat, pe Bebeto.

Puțină lume știe, însă, că antrenorul a avut și o fetiță, pe vremea când era căsătorit cu prima lui soție. Cei doi au avut o fetiță pe nume Analisa, iar după ce a împlinit vârsta de un an i-a fost descoperită o malformație la inimă.

Micuța a fost operată la Cluj, dar a murit la scurt timp după intervenția chirurgicală, din cauza unei pneumonii care i-a agravat problemele de sănătate.

Citeste si Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf. „Va spune adevărul absolut şi toată mizeria făcută!”