Talpan declanşează încă un SCANDAL MONSTRU. „Mergem la TAS. E clar, e băgat politicul!”

Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins, joi, recursul lui Florin Talpan legat de contestația împotriva a cinci jucători de la Academia Rapid, anunță site-ul FRF.

12 iul. 2018, 15:38
Talpan declanşează încă un SCANDAL MONSTRU. „Mergem la TAS. E clar, e băgat politicul!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a luat foc când a auzit decizia FRF.

ULTIMA ORĂ: FRF a anunţat DECIZIA FINALĂ în cazul STEAUA-RAPID după recursul lui Florin Talpan. Cine va juca în LIGA 3

„Eu aștept ca FRF să dea o decizie temeinică și normală. Noi am solicitat loc în Liga a 3-a. Nici nu stau la discuție cu ei. Nu vreau să cred că ne-a fost respins recursul. Dacă vor să mergem mai departe, mergem mai departe la TAS, voi merge și la UEFA să explic care e treaba cu Steaua. Trăim într-o țară unde e prea mare corupția. Domnul Burleanu trebuie să știe că nu mă voi lăsa. Am crezut că acele comisii de la Federație vor judeca normal. Fotbalul românesc se va duce pe o direcție greșită.

Noi n-am primit nimic oficial de la FRF, dar sunt convins că ne vor da loc în Liga a 3-a. Dacă domnul Tudorache e în preajma domnului Dragnea trebuie să facă toată lumea cum spune el? Sunt convins că din toamnă vom fi în Liga a 3-a. Murim cu dreptatea în România. Sunt umilit de niște comisii. Eu nu mă opresc aici. Atâta vreme cât am dreptate pot fi sunat și de la Minister, eu merg mai departe”, a declarat Florin Talpan pentru GSP.

„Burleanu nu realizează ce face? Își bate joc de suporterii steliști. Am văzut că la dânsul la Federație scrie că Steaua a câștigat Cupa Campionilor în 1986, oare poate sta pe scaun când vede că o comisie numită de el își bate joc de cea mai mare echipă din România?”, a mai spus Florin Talpan.