Motivul STUPID pentru care un tânăr a fost aruncat din tren în timpul mersului de doi prieteni

Un scandal pentru o fată era să-l coste viaţa pe un tânăr de 25 de ani. Bărbatul a fost aruncat din tren de doi prieteni. Din cauza rănilor grave, tânărul a fost adus la un spital din Bucureşti. Pe agresori poliţiştii i-au găsit într-un bar, unde s-au dus să bea.

15 aug. 2014, 09:10
Motivul STUPID pentru care un tânăr a fost aruncat din tren în timpul mersului de doi prieteni

Scandalul a avut loc în trenul ce circulă între Piteşti şi Bucureşti, informează România TV. Cei 3 tineri s-au certat rău pentru o fată, chiar în vagon, sub ochii celorlalţi călători. La un momentdat, doi dintre ei l-au îmbrâncit pe ce de-al treilea, un tânăr de 25 de ani, şi l-au aruncat din tren în timpul mersului.

Citeşte şi Tragedie în Gara de Nord din Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului

În urma impactului cu solul tânărul s-a ales cu mai multe răni şi oase rupte. Poliţia a fost sesizată în acest caz, astfel oamenii legii au reuşit să-i identifice şi să-i audieze pe agresori. Tânărul aruncat din tren a fost transportat la un spital din Capitală, iar în urma investigaţiilor medicale şi a diagnosticului pus se va stabili şi încadrarea juridică a faptei. Astfel, agresorii vor putea fi traşi la răspundere în faţa legii.