Tânăr care susţine că este rudă cu Traian Băsescu, arestat pentru plasare de valută falsă şi înşelăciune

Tânărul care arunca efectiv cu bani în cântăreţi, la petrecerile organizate în Răducăneni, până ce maneliștii s-au prins, a fost dat în vileag după o partidă de poker la care a pierdut masiv, informează Ziaruldeiasi.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 16:38
Tânăr care susţine că este rudă cu Traian Băsescu, arestat pentru plasare de valută falsă şi înşelăciune

Poliţiştii de la Criminalitate Organizată Iași au reţinut ieri pentru 24 de ore un tânăr, Manolescu Dragoş Andrei, care ar fi împărţit cu mare generozitate valută falsă, în ultimul timp. Ieri dimineață, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința acestuia din municipiul Iași. Politiştii ieşeni au intrat pe fir în luna martie, atunci cănd Manolescu l-ar fi înşelat pe un amic de-al său, Sârbu Răzvan Ionuț, din Gorban cu valuta falsă, la un joc de poker. Acesta a anunţat imediat Poliţia, când a avut convingerea că banii sunt falşi iar cazul a fost preluat de către procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. De altfel, tânărul se lăuda pretutindeni în gura mare că este rudă cu fostul președinte Traian Băsescu.

Manolescu a fost ieri reţinut pentru 24 de ore, după o percheziţie efectuată dis de dimineaţă de poliţiştii din Iaşi. Sumele plasate de acesta ar fi de ordinul a mii de euro, mai exact suma de 2150 euro, toate în cupiuri de 50 şi de 100 de euro. De asemenea, Manoșescu este este cercetat pentru numai puțin de 16 acte materiale. Astăzi, polițiștii de la Criminalitate Organizată îl vor prezenta judecătorilor pentru arestare, el fiind cercetat pentru infracțiunile de plasare de valută falsă și înșelăciune. El a mărturisit polițiștilor că a adus banii falși din afara țării.

De asemenea, Manolescu ar fi dat bani falşi, cu mare dărnicie, la petrecerile din baruri. Acesta „spărgea” sume mari de bani falşi în baruri din Răducăneni, plătind regeşte cântăreţi cu bani falşi. La un moment dat, cântăreții de manele și-au dat seama că banii sunt falși și refuzau valuta, acceptând doar lei. Tânărul reţinut ieri este nepotul ieşencei Claudia Ursu, cunoscut om de afaceri local şi nepoată a lui Traian Băsescu, fostă şefă de campanie a fostului presedinte. De asemenea, femeia este soția italianului Formicola Maurizio, cercetat și judecat în prezent în Iași pentru infracțiuni economice cu prejudiciu.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: „Am avut dreptate, Dincă NU a omorât-o pe Alexandra”


loading...
Partenerii noștri