Tânăr cu handicap umilit când a mers cu trenul. Mama băiatului. "Daţi mai departe să vadă toată lumea cum am fost UMILIŢI"

Publicat: Luni, 26 August 2019 12:15 // Actualizat: Luni, 26 August 2019 12:15 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru Nechita este un adolescent care s-a născut cu o malformaţie de membre inegale. Și-a petrecut toată copilăria prin spitale, fiind supus la zeci de intervenţii chirurgicale.

Și pentru că n-ar fi suficient că viața a fost foarte dură cu el, mai primește palme și de la oamenii care ar trebui să-l ajute, să-i facă traiul mai ușor.

Mama lui a povestit că a vrut să plece cu trenul în weekend, dar la casa de bilete au fost informați că nu mai sunt locuri decât în picioare. Apoi au vorbit cu controlorul care i-a spus: "ca să vă iau trebuie să plătiți locul în picioare dublu deoarece gratuit nu vă pot lua". Femeia a povestit că a fost plimbată de la controlor la casa de bilete și iar înapoi la controlor: cu un adolescent care se chinuie să meargă!

Citeşte şi Gratuitatea pe transportul feroviar, negociată de studenţi cu Ecaterina Andronescu şi Răzvan Cuc

"La casa de bilete mi-a zis că nu mai sunt locuri nici în picioare, iar domnul controlor a spus că putem sta în picioare, dar să plătim dublu. Și-a bătut joc de noi, trenul fiind cam gol. Lumea nu stătea în picioare, ci pe scaune. Pe noi, controlorul ne-a lăsat pe din afară, a trebuit să luăm alt tren. Alexandru a urcat foarte greu în cârje. Trageți voi concluzia și dați mai departe să vadă toată lumea ce se întâmplă în România noastră, cum am putut să fim umiliți", a povestit mama lui Alexandru.

De ce în sistem apare că nu mai sunt bilete, deși trenul este liber

Continuarea articolului pe dcnews.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alexandru nechita gratuitate tren tanar cu handicap tren tanar cu handicap umilit
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7491
RON
23 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H