Tânăr de 19 ani, împuşcat mortal în New York în timp ce transmitea live pe Facebook. Criminalul e căutat de Poliţie

Crimă înfiorătoare pe o stradă din Brooklyn, New York. O tânăr de doar 19 ani a fost ucis în timp ce transmitea live pe Facebook. Poliţiştii sunt acum în căutarea făptaşului.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 15:16

Jeremiah Dickey (foto) a fost găsit împuşcat, marţi, pe o stradă din cartierul Brooklyn din New York, au precizat poliţiştii citaţi de CNN. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

În imaginile transmite live pe Facebook, Jeremiah a fredonat timp de 35 de secunde o melodie ce se auzea dintr-o maşină. La scurt timp au fost auzite cinci focuri de armă.

Reprezentanţii reţelei de socializare Facebook au anunţat că au şters imaginile şocante.

„Este un incident îngrozitor. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia tânărului”, au transmis reprezentanții Facebook, conform CNN.

„Îmi este dor de fiul meu. Nu ar trebui să stau aici, plângându-mi fiul, în timp ce atacatorii sunt liberi”, a declarat Debra Dickey, mama tânărului împuşcat mortal.

Citeşte şi: Românul de 22 de ani care s-a sinucis live pe Facebook, mesaj cutremurător pentru părinţi. De ce a recurs la teribilul gest FOTO