Tânăr de 19 ani reţinut pentru proxenetism. De unde racola tinerii pe care îi punea la dispoziţia clienţilor

Poliţiştii au reţinut, luni, un tânăr de 19 ani acuzat de proxenetism cu privire la racolarea a 11 tineri din judeţul Sibiu, pe care i-a determinat şi cărora le-a înlesnit întreţinerea de raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi, obţinând în acest mod diferite sume de bani şi foloase materiale, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

RomaniaTV.net
10 nov. 2014, 15:24
Tânăr de 19 ani reţinut pentru proxenetism. De unde racola tinerii pe care îi punea la dispoziţia clienţilor

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu pentru destructurarea unei reţele specializată în infracţiuni de proxenetism, un tânăr de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat o acţiune în judeţul Sibiu, în vederea documentării activităţii infracţionale a unei grupări cu preocupări în sfera proxenetismului. În fapt, din cercetări a reieşit faptul că un tânăr de 19 ani, domiciliat în localitatea Cisnădie, în anul 2014 a racolat 11 tineri din judeţul Sibiu, pe care i-a determinat şi cărora le-a înlesnit întreţinerea de raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi, obţinând în acest mod diferite sume de bani şi foloase materiale. Tinerii racolaţi au vârstele cuprinse între 19 şi 24 de ani”, se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

Citeşte şi MINORĂ de 15 ani, arestată pentru PROXENETISM. Fata racola alte copile pe Facebook şi le PROSTITUA FOTO

Tânărul acuzat de proxenetism va fi prezentat marţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 213 cod penal.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a grupării.