Tânăr de 22 de ani, mort într-un accident de muncă în Belgia. Alexandru abia se logodise

Sărbători îndurerate pentru o familie din Botoşani. Fiul lor, Alexandru, nu le va mai fi aproape niciodată. Şi-a găsit sfârşitul peste graniţă. Plecase în străinătate pentru a-şi face un rost. Se logodise şi anul viitor voia să facă nuntă cu aleasa inimii lui. În loc de nuntă, familia se pregăteşte de înmormântare.

05 dec. 2022, 10:06
Tânăr de 22 de ani, mort într-un accident de muncă în Belgia. Alexandru abia se logodise

Alexandru, un tânăr de 22 de ani din Botoşani, şi-a găsit sfârșitul într-un accident de muncă în Belgia. Tânărul îşi găsise de lucru pe un şantier în Belgia şi spera să-şi facă un rost în viaţă.

Vineri, 2 decembrie, Alexandru a căzut de pe schelă, de la o înălțime de aproximativ 15 metri. În zadar s-au chinuit medicii să îi salveze viața. Tânărul de doar 22 de ani a murit.

Citeşte şi: Tânără româncă, moartă după un accident dramatic în Italia. Trei copii au rămas orfani

Acum, familia lui Alexandru, din Botoşani, se pregăteşte de înmormântare.

Citeşte şi: Familia Paulei, românca de 29 de ani moartă după ce a aşteptat 3 ore să ajungă ambulanța, cere să se facă dreptate: „Am sunat de 4 ori la numărul de urgenţă. A murit sub ochii mei”

Alexandru se logodise recent și avea planuri mari de viitor. Vestea tragică a morții lui Alexandru i-a îndurerat pe toți apropiații tânărului.

„Dumnezeu sa-L ierte! Vouă, familiei, sa va dea bunul Dumnezeu putere sa treceți cu bine peste aceasta grea încercare!!”, „Dumnezeu să-l așeze între îngeri ca este un înger și multa putere familiei sa poată să meargă mai departe”, „Condoleanțe familiei și viitoare lui Logodnică care urma să meargă împreună spre un viitor bun”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de cunoscuţi familiei Alexandru.