Tânăr de 29 de ani, executat în stil mafiot, în plină stradă la Brăila. Bărbatul a fost filmat în timp ce o maşină a dat intenţionat peste el

Scene şocante au fost filmate la Brăila. Un bărbat de doar 29 de ani a fost surprins în timp ce o maşină a dat intenţionat peste el pentru că l-ar fi înjunghiat pe fratele şoferului.

15 sept. 2021, 18:35
Tânăr de 29 de ani, executat în stil mafiot, în plină stradă la Brăila. Bărbatul a fost filmat în timp ce o maşină a dat intenţionat peste el

Tânăr de 29 de ani, executat în plină stradă la Brăila. Momentul de o barbarie ieşită din comun a fost surprins de o cameră de supraveghere, din zonă. Din primele informaţii, se pare că victima a avut un conflict, cu câteva ore înainte, cu fratele şoferului, un tânăr de 24 de ani, în urma căruia l-ar fi înjunghiat şi lovit.

Tânăr de 29 de ani, executat în plină stradă la Brăila. Bărbatul a fost filmat în timp ce o maşină a dat intenţionat peste el

Bărbatul a ajuns la spital, însă l-a anunţat şi pe fratele său mai mare de faptul că a fost bătut şi înjunghiat. Acesta din urmă s-a urcat la volanul unei maşini şi s-a dus glonţ către casa celui care i-a bătut fratele, iar în momentul în care a ajuns în zonă l-a găsit pe acesta în faţa porţii, pe trotuar.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum şoferul intră intenţionat în tânărul care se afla pe trotuar şi îl loveşte puternic, aruncându-l câţiva metri în aer. Ulterior, maşina a lovit gardul unei case şi a ricoşat pe mijlocul străzii.

După impact, şoferul s-a dat jos şi a început să îl înjure pe tânărul care, după ce a fost lovit, a rămas inert pe asfalt, potrivit debraila.ro.

„În această după-amiază, pe strada Râmnicu Sărat a avut loc un conflict, în urma căruia, un tânăr de 29 de ani l-ar fi agresat pe un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Brăila.

Astfel, fratele brăileanului agresat l-a lovit cu maşina pe tânărul de 29 de ani, acroşând şi gardul unui imobil de pe strada Cazasului.

În urma evenimentului, un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul, în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Vezi aici imaginile crude.

Citeşte şi: Accident grav în Neamţ. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case