Tânăr, în stare gravă la spital după ce un şanţ s-a surpat peste el

Un bărbat de 26 de ani care lucra la introducerea reţelei de apă şi canalizare în Beiuş a ajuns, miercuri, în stare gravă la Spitalul Judeţean din Oradea, după ce pereţii unui şanţ săpat în pământ s-au prăbuşit peste el. Colegii lui au părăsit locul accidentului până la sosirea pompierilor.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 17:27
Tânăr, în stare gravă la spital după ce un şanţ s-a surpat peste el

Pompierii din Beiuş au fost solicitaţi să intervină, miercuri, pe strada George Călinescu din localitate, pentru salvarea unui bărbat peste care se surpase un şanţ de pământ.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani lucra într-un şanţ de pe marginea străzii la introducerea reţelei de canalizare şi apă în Beiuş, iar la un moment dat pământul s-a surpat peste el.

La sosirea pompierilor şi a paramedicilor, tânărul era pe jumătate acoperit cu pământ şi inconştient, iar după ce a primit primul ajutor a fost transportat la Spitalul Judeţean din Oradea.

„În prezent este investigat, însă cert e că suferă de un traumatism toracic sever, cu fracturi costale multiple„, a declarat dr. Adriana Bălan, de la Spitalul Judeţean din Oradea.

Directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor, Ioan Rădulescu, a declarat că instituţia anchetează acest caz ca accident de muncă.

„Când inspectorii au ajuns acolo, la faţa locului nu mai era niciun muncitor. Investigăm situaţia, dar detalii despre ce s-a întâmplat de fapt vom putea oferi abia mâine (joi – n.r.)”, a declarat Rădulescu.

Lucrările de realizare a reţelei de apă şi canalizare în Beiuş au fost atribute prin licitaţie de Compania de Apă Oradea firmei Selina.