Tânăr în vârstă de 18 ani, găsit mort în spatele unui mall din Capitală

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit spânzurat în spatele unui mall din Capitală. Acesta era dispărut de acasă de trei zile. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

30 iul. 2021, 19:05
Tânăr în vârstă de 18 ani, găsit mort în spatele unui mall din Capitală
Tânăr în vârstă de 18 ani, găsit mort în spatele unui mall din Capitală

Tânăr în vârstă de 18 ani, găsit mort în spatele unui mall din Capitală. Băiatul fusese dat dispărut de bunicul său în urmă cu trei zile. Din păcate, acesta a fost găsit spânzurat, vineri, în spatele unui centru comercial din Bucureşti.

Tânăr în vârstă de 18 ani, găsit mort în spatele unui mall din Capitală

Autorităţile au reuşit să-l identifice uşor pe tânăr, deoarece acesta avea asupra lui documentele de identitate. Bunicii tânărului în vârstă de 18 ani au fost devastaţi în momentul în care şi-au văzut nepotul mort.

Polițiștii și ofițerii Serviciului Omoruri din subordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București fac cercetări pentru a stabili dacă băiatul a fost ucis sau şi-a pus chiar el capăt vieţii.

Citeşte şi Caz şocant la Constanţa: mamă şi fiu găsiţi morţi în casă. Băiatul a fost găsit spânzurat

Alertă lângă Capitală. Un adolescent de 17 ani, înjunghiat de interlopi lângă o grădiniță

Un adolescent de 17 ani, înjunghiat de interlopi lângă o grădiniță.  Victima ar fi sărit în apărarea unei fete, o fosta iubită, care era agresată de câțiva bărbați membri ai unui clan. Victima se numeste Alexandru Argint și era în parcul din Cernica în momentul în care a fost înjunghiat.

A fost lovit cu pumni și picioare și apoi înjunghiat. Interlopii sunt din clanul Papina, iar agresorul Spartacus Zamfir a fost căutat acasă și nu a fost găsit drept pentru care a fost dat în urmărire.

10 persoane audiate au fost până acum. Se pare că o persoană a ținut victima, o alta a lovit-o și a înjunghiat-o. Adolescentul este în stare stabilă, la Spitalil Sfântul Pantelimon din București.

Polițiștii ilfoveni s-au autosesizat marți seară, după ce la Cernica s-a declanșat o ceartă sângeroasă, în urma căreia un minor în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat. Acesta a fost transportat la spital, în stare gravă. Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Argint se afla într-un parc din localitate, însoțit de alți 3 prieteni ai săi , când a văzut că mai multe persoane s-ar fi legat de o cunoscută de-a lui.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul că scandalagiii sunt membri ai clanului Papina, unul dintre cele mai violente din apropierea Capitalei. Aceștia s-au făcut remarcați prin intermediul mai multor crime, toate comise în urma unor conflicte de stradă.

Conform surselor citate, unchiul celui care l-a înjunghiat pe Alexandru Argint și-a asasinat un văr, o altă rudă și-a ucis un rival, membru al clanului Șoșoilă, iar un minor membru al clanului a omorât un adolescent de 16 ani. Cel care l-a înjunghiat pe adolescent, cunoscut sub numele de Spartacus Zamfir, a fugit de acasă împreună cu alți doi indivizi care au participat la scandal. Anchetatorii i-au dat în urmărire, sub acuzația de tentativă de omor.

Citeşte şi Destin tragic al unei adolescente în vârstă de 17 ani. S-a spânzurat în locul în care a copilărit

 


loading...