Tânăr lovit intenţionat cu maşina, la Brăila. Agresorul a fost reţinut

Un bărbat care a lovit intenţionat cu maşina un tânăr, în Brăila, a fost reţinut de poliţişti. Acesta a vrut să se răzbune pe victimă, pentru că îi agresase fratele.

17 sept. 2021, 13:57
Tânăr lovit intenţionat cu maşina, la Brăila. Agresorul a fost reţinut
Tânăr lovit intenţionat cu maşina, la Brăila. Agresorul a fost reţinut

Tânăr lovit intenţionat cu maşina, la Brăila. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Tânăr lovit intenţionat cu maşina, la Brăila

Citeşte şi Tânăr de 29 de ani, executat în stil mafiot, în plină stradă la Brăila. Bărbatul a fost filmat în timp ce o maşină a dat intenţionat peste el

Incidentul s-a petrecut pe 15 septembrie, pe o şosea din Brăila. Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani l-ar fi lovit intenţionat cu maşina pe un tânăr în vârstă de 29 de ani, pentru că îi agresase fratele.

„Având în vedere evenimentul din după-amiaza de 15 septembrie a.c., când un bărbat în vârstă de 36 de ani l-ar fi lovit cu maşina pe un tânăr de 29 de ani, urmare a faptului că fratele său ar fi fost agresat de tânăr, revenim cu următoarele precizări: Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au continuat cercetările, iar în urma probatoriului administrat, dosarul penal a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de şofer, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Brăila într-un comunicat de presă.

În momentul în care bărbatul de 36 de ani l-a lovit intenţionat cu maşina pe tânărul de 29 de ani, a acroşat şi gardul unui imobil. În urma incidentului,  un pasager din vehicul şi cei doi tineri implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeşte şi Tânără de 28 de ani, lovită INTENȚIONAT cu mașina, după o ceartă pe un loc de parcare


loading...