Tânăr român, mort în vacanţă în Italia. Emanuel a murit înecat sub privirile prietenilor

Dramă uriașă pentru o familie din Suceava! Emanuel, un tânăr de 31 de ani, care abia se căsătorise, a murit în vacanță în Italia. El a intrat în mare și nu a mai ieșit. 

09 aug. 2021, 11:07
Tânăr român, mort în vacanţă în Italia. Emanuel a murit înecat sub privirile prietenilor

Tânăr român, mort în vacanţă în Italia. Bărbatul a intrat în apă, împreună cu patru din prietenii săi, deși niciunul nu știa să înoate. Au ajuns într-o zonă extrem de adâncă de lângă stânci, când Emanuel a dispărut sub apă şi s-a înecat.

Potrivit presei italiene, țipetele tinerilor au atras atenția a doi salvamari care au sărit să îi salveze. Românul, de 31 de ani, a fost și el găsit în scurt timp și adus la țărm, unde s-au încercat manevrele de resuscitare până la sosirea salvatorilor. La fața locului au ajuns o ambulanță, un echipaj medical, dar și un elicopter.

După o oră de încercări disperate, inima lui Emanuel a cedat. Trupul românului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Ferrara.

Drama este cu atât mai mare cu cât, tânărul, care se stabilise în Germania, se căsătorise de puțin timp.

Citeşte şi: Românii plătesc o mică avere pentru un weekend pe litoral. Două zile în Mamaia, cât chiria pe o lună în Capitală

Mesajele apropiaților curg pe Facebook.

„S-a stins o viaţă de om, ai pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. In aceste clipe grele sunt alături de tine. Sincere condoleanțe, puternica mea! Fie ca bunul Dumnezeu sa va întărească pe toți!”, a fost unul dintre mesajele postate.

Citeşte şi: Românii trebuie să aibă mare grijă la ce mănâncă. Un medic trage semnalul de alarmă: „Ne facem mai mult rău cu furculiţa şi cuţitul decât ne fac toate armele din lume”