Tânără aproape dezbrăcată şi cu sânge pe mâini, găsită pe o stradă din Baia Mare

Scene halucinante în a doua zi din 2023 pe o stradă din municipiul Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată și cu sânge pe mâini a fost văzută de mai mulți băimăreni mergând dezorientată pe trotuar. Oamenii au sunat imediat la 112 şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit imediat la fața locului.

03 ian. 2023, 11:37
Tânără aproape dezbrăcată şi cu sânge pe mâini, găsită pe o stradă din Baia Mare

O tânără aproape dezbrăcată şi cu sânge pe mâini a fost văzută de trecători pe o stradă din Baia Mare. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit imediat la fața locului în urma apelului unor martori la 112.

Iniţial, fata a spus că este urmărită. În zadar au încercat, poliţiştii şi cadrele medicale să discute cu ea. Din primele date, fata era sub influența substanțelor halucinogene. Totuși au aflat că nimeni nu a urmărit-o, iar rănile și le-a provocat singură.

Citeşte şi: Maria, fata de 14 ani ucisă când mergea la colindat cu fratele ei, va fi înmormântată în rochie de mireasă pe banii primăriei

În urma verificarilor, oamenii legii au reuşit să o identifice. Potrivit vasiledale.ro, este vorba despre o tânără de 18 ani care ar locui în zona Craica.

Citeşte şi: Durere fără margini în familia Nicoletei, tânăra moartă după ce a născut două fetițe gemene. Ce nu a mai apucat să facă fosta Miss Adolescența

Din fericire, rănile pe care şi le-a provocat nu au fost grave, primind îngrijiri la faţa locului. Medicii de pe ambulanță au vrut să o ducă pe tânără la spital, însă fata a refuzat categoric. Așa că a ajuns la sediul poliției pentru audieri.