Tânără, arestată după ce a jefuit un bărbat căruia i-a dat un somnifer

O tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Bacău, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce, împreună cu o prietenă, a furat 4.800 de euro şi un ceas de la un bărbat cu care a mers la o pensiune, apoi i-a dat un somnifer.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 14:26
Tânără, arestată după ce a jefuit un bărbat căruia i-a dat un somnifer

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, tinerele şi bărbatul de 33 de ani au mers împreună în staţiunea Slănic Moldova, unde s-au cazat la o pensiune.

La un moment dat, tinerele i-au dat băcăuanului un somnifer, apoi i-au furat 4.800 de euro şi ceasul de la mână.

„În urma anchetei făcute de poliţiştii din Staţiunea Slănic Moldova, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, una dintre cele două suspecte a fost identificată, apoi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, cu propunerea de arestare preventivă. Ulterior, magistraţii Judecătoriei Oneşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele tinerei de 18 de ani pentru tâlhărie”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani continuă cercetările în acest caz pentru a o identifica pe cea de-a doua tânără şi pentru a recupera ceasul şi cei 4.800 de euro.