Tânără ARESTATĂ după ce şi-a fotografiat PĂRŢILE INTIME: Eu fac opere de artă cu VAGINUL MEU FOTO

Megumi Igarashi, o artistă din Japonia, a fost arestată după ce şi-a fotografiat vaginul şi a postat pe internet schiţele 3D pentru organul respectiv, reuşind astfel să construiască un caiac care să aibă această formă.

16 iul. 2014, 16:35

Tânăra artistă se foloseşte de părţile sale intime pentru a crea adevărate opere de artă, acesta fiind şi motivul pentru care a fost arestată. Astfel, după ce şi-a scanat vaginul în format digital, a dat mai departe imaginile la peste 30 de persoane care i-au oferit bani pentru a construi una dintre creaţiile sale, un caiac în formă de organ genital feminin numit „barca păsăric”, potrivit Mirror.

Citeşte şi STUDENT blocat într-un VAGIN. 20 de pompieri s-au chinuit să îl scoată FOTO

Cu toate acestea, tânăra a fost arestată după ce a fost acuzată că a încălcal legile obscenităţii, mai ales că a primit 6.000 de lire pentru imaginile respective.

„Eu fac opere de artă cu vaginul meu. M-am gândit că ar fi amuzant să îmi decorez organul, dar am fost surprinsă să văd cât de supăraţi sunt oamenii atunci când văd operele mele. Am început să fac acest lucru deoarece nu am văzut niciodată un alt vagin şi nu ştiu dacă al meu este frumos sau nu”, a declarat tânăra revoltată de faptul că are probleme cu poliţia.

Citeşte şi Secretele VAGINULUI: Lucruri pe care trebuie să le ştii despre ce se întâmplă la „parter”