Tânăra care a renunţat la poliţie şi s-a apucat de fitness. Luiza era imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră

Tânăra care a renunţat la poliţie şi s-a apucat de fitness. Luiza Ciuclea a făcut schimbări majore în viaţa ei, iar prima a fost să plece din ţară, ca apoi să îşi schimbe şi domeniul. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ patru ani.

07 mai 2023, 14:34

Tânăra care a renunţat la poliţie şi s-a apucat de fitness. Luiza Ciuclea este originară din judeţul Botoşani şi ajunsese imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. Imaginile cu ea în uniformă ajunseseră să fie promovate și pe site-ul IGPF.

Citeşte şi: În timpul săptămânii jandarm, în weekend instructor de fitness. Povestea unei frumoase ieşence de 27 de ani

Tânăra care a renunţat la poliţie şi s-a apucat de fitness

La 26 de ani, avea o carieră de succes, de mai bine de un an lucra ca agent în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi. Din acea vreme era pasionată de sport, dovedind asta în cadrul unui cross organizat între instituţiile de învăţământ ale ministerelor.

În 2017, Luiza a pozat pentru calendarul „Frontiera”, iar un an mai târziu, în anul 2018, s-a logodit cu Ionuţ şi s-a mutat cu jobul tocmai la Iași. „Simt că am început să trăiesc cu adevărat din momentul în care te-am întâlnit. Te iubesc cu toată ființa mea”, era declarația de dragoste pe care Luiza i-a făcut-o logodnicului. Un an mai târziu, frumoas brunetă a plecat din țară, alături iubitul ei, care ulterior i-a devenit soț.

Acum, Luiza Ciuclea locuiește la New York și s-a apucat serios de fitness. Potrivit imaginilor sale de pe reţelele sociale, arată că e în formă, obișnuiește foarte des să facă sport și aleargă prin New York peste 10 kilometri pe zi.