Tânăra care era să omoare patru oameni într-un accident pe autostradă susţine că nu era ea la volan. Imaginile o contrazic VIDEO

O tânără fără permis a provocat un accident grav pe autostradă, apoi a fugit de la faţa locului. Mai mult, aceasta neagă acuzaţiile şi spune că nu se afla ea la volan. Camerele de supraveghere arată exact contrariul. Patru oameni au fost la un pas să moară din cauza inconştienţei sale.

RomaniaTV.net
25 aug. 2017, 10:43
Tânăra care era să omoare patru oameni într-un accident pe autostradă susţine că nu era ea la volan. Imaginile o contrazic VIDEO

Accidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, pe autostrada A4. Tânăra, care nu avea permis de conducere, a fost la un pas să omoare patru oameni. Aceasta a fugit de la faţa locului fără să anunţe măcar medicii.

Oamenii legii au descoperit că maşina era închiriată. Prin intermediul firmei de închirieri au ajuns la tânăra vinovată. Iniţial, în faţa anchetatorilor a declarat că nu se afla ea la volan, însă ulterior şi-a schimbat declaraţia şi a spus că nu se afla nici măcar în maşină în momentul în care a avut loc accidentul.

Camerele de supraveghere dintr-o benzinărie şi de pe autostrada A4 au surprins-o pe tânără la volan. A fost dusă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.