O tânără a fost condamnată la închisoare după şi-a şantajat iubitul şi i-a luat 70 de mii de lei

O tânără este acuzată că l-a înșelat pe fiul unui medic pediatru din Prahova cu 70 de mii de lei. După o poveste de dragoste virtuală, femeia l-ar fi şantajat, ba chiar l-ar fi ameninţat cu moartea pe bărbat.

18 sept. 2018, 06:29
O tânără a fost condamnată la închisoare după şi-a şantajat iubitul şi i-a luat 70 de mii de lei

Totul a început după ce cei doi tineri au decis să se întâlnească. Tânăra urma să vină din Buzău către Câmpina, însă l-a sunat pe bărbat din Ploieşti şi l-a rugat să-i trimită bani deoarece spunea că a fost jefuită.  Acesta i-a trimis bani, însă femeia nu a mai ajuns.

Tânăra s-a întors în Buzău şi a început să-i ceară bărbatului din ce în ce mai mulţi bani. Spunea că astfel îi demonstra că o iubeşte şi că ea poate demonstra rudelor că tânărul are cu ce să o întreţină.

Când fiul medicului nu a mai vrut să-i dea bani, femeia a început să-l ameninţe. Aceasta i-a spus că îl va denunţa pentru fapte care ţin de siguranţa naţională , dar şi că mama lui riscă un accident de maşină dacă bărbatul refuză să-i mai trimită bani.

În cele din urmă fiul medicului pediatru a mers la poliţie, iar femeia a fost fost condamnată la patru ani şi două luni de închisoare. Sentinţa nu este definitivă.