Tânără de 19 ani, găsită fără suflare în baie. S-a intoxicat cu monoxid de carbon, după ce a adormit în cadă

Tragedie într-o familie din Iași! O tânără de 19 şi-a găsit sfârşitul în baie şi, deşi tatăl ei era în casă. Fata a fost descoperită la câteva ore distanţă de momentul decesului, atunci când mama ei s-a întors acasă.

15 nov. 2021, 19:53
Tânără de 19 ani, găsită fără suflare în baie. S-a intoxicat cu monoxid de carbon, după ce a adormit în cadă

Tânără de 19 ani, găsită moartă în baie! Ana-Maria Necoară, din comuna ieşeană Dumești, a intrat în baie şi, timp de câteva ore, tatăl ei nu i-a remarcat absenţa. Şi-a dat seama că fata este de ore bune în baie abia atunci când soţia lui s-a întors acasă. Când au realizat că trecuseră câteva ore bune, părinţii au cerut ajutorul vecinilor şi au spart ușa băii. Din păcate, au găsit-o pe tânără fără suflare.

Tânără de 19 ani găsită moartă în baie, după ce a adormit în cadă

Apropiații familiei au povestit, pentru BZI, că părinții au avut un șoc atunci când și-au găsit fata inconştientă. Tânăra mai are un frate şi o soră. Rudele au bănuiesc că decesul s-a produs în ura intoxicaţiei cu monoxidul de carbon degajat de boilerul crae funcţiona pe lemne. Această ipoteză a fost, de altfel, confirmată şi de prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași. Oamenii cred că Ana-Maria ar fi adormit în cadă.

Citeste si Studentă la medicină moartă după ce a fost diagnosticată greşit de mai multe ori. Mama fetei ameninţă: Merg mai departe. Pe fata mea nu o mai aduc înapoi, dar pentru alţii

Medicii de pe ambulanţă au efectuat manevrele de resuscitare, însă acestea au fost zadarnice, astfel că s-au văzut nevoiţi să declare decesul.

În cursul nopții trecute, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un echipaj SMURD a fost prezent în comuna Dumești, județul Iași. Solicitarea a fost făcută la o tânără de 19 ani, aflată în stop cardio-respirator. Fata era în baie, încălzită cu sobă. Din păcate, echipajul care a ajuns la fața locului a declarat decesul. Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Citeste si Bebeluş mort de frig în grădina casei sale. Mama şi bunica, arestate pentru omor