Tânără de 19 ani, traficată de o prietenă. A fost ameninţată că îi vor fi ucişi părinţii dacă nu se prostituează

O tânără în vârstă de 19 ani, din Cluj, a fost păcălită de o prietenă să meargă în Italia pentru a lucra ca menajeră. Ajunsă acolo, fata a fost obligată să se prostitueze. Aceasta a fost ameninţată că îi vor fi omorâţi părinţii, dacă refuza. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 07:18
Tânără de 19 ani, traficată de o prietenă. A fost ameninţată că îi vor fi ucişi părinţii dacă nu se prostituează

Tânăra în vârstă de 19 ani provine dintr-o familie dezorganizată din Cluj. Mama fetei a divorţat de tatăl ei  în urmă cu mai mult timp, aceasta fiind căsătorită acum cu un bărbat mai tânăr. Cu toţii locuiau într-o casă cu două camere, alături de bunic şi de fratele mai mare al tinerei. Fata a fost traficată de o prietenă de familie şi de concubinul ei, un albanez. Aceştia au convins-o să plece în Italia pentru a lucra ca menajeră. Ajunsă acolo, lucrurile s-au schimbat, tânăra fiind obligată să se prostitueze.   

Timp de patru ani de zile a fost obligată să facă sex pe bani în apropierea unei benzinării. Între timp, a rămas însărcinată, dar „peștele” care se ocupa de ea i-a făcut chiuretaj și a trimis-o înapoi în stradă.

Potrivit dosarului, ea trebuia să practice prostituția „între orele 20:30 – 02:30, indiferent dacă se simțea sau nu bine, ori dacă era în perioada de menstruație. I s-a explicat că trebuie să ceară 30 de euro pentru 10 minute de raport sexual, 50 de euro pentru 15 minute și 100 de euro pentru o jumătate de oră, urmând ca relațiile sexuale cu clienții să aibă loc în mașinile acestora. Din acel moment, inculpata a obligat-o pe partea vătămată să practice prostituția în fiecare zi. În această modalitate și practicând tarifele impuse de către inculpată, partea vătămată obținea în medie aproximativ 400 – 500 de euro/noapte, în urma întreținerii de relații sexuale contra cost”, scrie gazetadecluj.ro.

„Salvarea” ei a venit din partea unui bărbat care a dus-o în Germania și a vândut-o pentru 500 de euro, potrivit gazetadecluj. 

Într-un final, a reușit să le spună rudelor din Cluj prin ce trece. A depus plângere, iar cele două persoane care au traficat-o au fost arestate și condamnate la doi ani de închisoare și plata unor despăgubiri de 100.000 de euro!

Citeşte şi Tânără traficată şi ucisă cu 26 lovituri de cuţit în Elveţia. Şef de Poliţie, DEMIS